Džejms Kameron o dugoočekivanom nastavku "Avatara": Sedim za stolom i plačem ceo dan (VIDEO)

24.04.2021

13:47

0

Kejt Vinslet koja tumači jednu od važnijih uloga otkrila je da je tokom snimanja najduže izdržala pod vodom čak sedam minuta i četrnaest sekundi

Džejms Kameron o dugoočekivanom nastavku "Avatara": Sedim za stolom i plačem ceo dan (VIDEO)
Copyright Profimedia

Na nastavak filma “Avatar” čeka se više od deset godina, snimanje istog nije uopšte lak zadatak, a toga je i svestan reditelj Džejms Kameron. On je gostujući u emisiji voditelja Džimija Felona na šaljiv način naveo da oseća pritisak.

– Plačem. Samo sedim za mojim stolom i plačem ceo dan… Previše pritiska, čoveče – rekao je Kameron.

Kameron, koji režira “Avatar 2” i “Avatar 3”, filmove koji su već snimljeni, dodao je da se nada da će ova ostvarenja obradovati fanove, prenosi Telegraf.

Profimedia

– Mi se samo trudimo da budemo verni onome što su ljudi voleli u prvom filmu… Mnogo naših scena je u okeanu – rekao je reditelj.

Kao što je poznato, prvi deo “Avatara” pojavio se 2009. godine. Drugi deo bi trebalo da ima premijeru 16. decembra 2022. godine.

Na društvenim mrežama neretko izlaze fotografije sa snimanja avanturističkog SF filma.

 

Podsetimo, u toku snimanja oskarovka Kejt Vinslet otkrila je kako je spremala ulogu i kako glumi – pod vodom.

Kejt će glumiti Ronal, ronioca Metkajine, rtskog plemena Na’vi koji su, izgleda, centralna tema predstojećeg filma. Glumica je na dnu bazena u “odelu za snimanje pokreta”.

Vinslet je ranije i dala inervju za “Hollywood Reporter” govoreći o nastavku “Avatara”.

– Morala sam da naučim tehniku ronjenja na dah za svoju ulogu, a samo taj poduhvat je bio neverovatan. Najduže što sam izdržala pod vodom bilo je sedam minuta i četrnaest sekundi. Ludo, jednostavno ludo – kazala je glumica.

Pročitajte još

Zbog predstojećeg ostvarenja Vinslet ponovo sarađuje sa Džejmsom Kameronom, režiserom “Titanika” koji ju je učinio slavnom.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike