Preljube, opasne psihološke igre i ljubomora: Ben Aflek u trileru „Deep Water“ (FOTO/VIDEO)

09.03.2022

09:01

0

Film će u Americi biti dostupan na striming servisu Hulu od 18. marta, od kada će u ovom ostvarenju moći da uživaju i preplatnici striming servisa Amazon Prime Video u ostatku sveta

Preljube, opasne psihološke igre i ljubomora: Ben Aflek u trileru „Deep Water“ (FOTO/VIDEO)
Ben Aflek - Copyright Film "Deep Water"/Profimedia

Filmska kompanija 20th Century Studios objavila je trejler za svoj novi psihološki triler „Deep Water“, koji je režirao majstor ovog žanra, Ejdrijan Lajn, najpoznatiji po filmovima „Flešdens“, „Devet i po nedelja“ i „Fatalna privlačnost“.

„Deep Water“ je adaptacija istoimenog romana slavne književnice Patriše Hajsmit.

Film "Deep Water"/Profimedia
 

Ben Aflek u ovom filmu igra Vika van Alena, dok njegovu ženu Melindu van Alen tumači Ana de Armas. Oni su zajedno iako se ne vole, a razvod odlažu tako što jedno drugom tolerišu preljube.

Iako je prihvatio ovaj dogovor, Vik ipak oseća ljubomoru kada vidi kako nonšalantno Melinda pred svima pokazuje svoje nove ljubavnike. Njihov već neobičan odnos dodatno će se zakomplikovati kada psihološke igre ovih supružnika dovedu u opasnost ljude iz njihovog najbližeg ukruženja.

Film "Deep Water"/Profimedia
 

Osim Afleka i de Armas, u ovom filmu igraju i Trejsi Lets, Milton Haueri, Deš Mihok i Fin Vitrok.

„Deep Water“ u Americi biti dostupan na striming servisu Hulu od 18. marta, od kada će u ovom ostvarenju moći da uživaju i preplatnici striming servisa Amazon Prime Video u ostatku sveta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: City magazine

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike