Uskršnja avantura koju ne treba propustiti: „Zečija akademija: Nemoguća misijaja“ od danas u bioskopima (VIDEO)

21.04.2022

06:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Film donosi toplu, porodičnu i zabavnu priču o neobičnim prijateljstvima, zajedničkim poduhvatima i neverovatnim dogodovštinama

Uskršnja avantura koju ne treba propustiti: „Zečija akademija: Nemoguća misijaja“ od danas u bioskopima (VIDEO)
hs2_DE_rec709_hd_tv_ccmaster_24p_pr422hq_20211006.02_05_24_09.Standbild038 - Copyright Film "Zečija akademija: Nemoguća misijaja" Promo/MCF

Mlada i uspešna glumica Marina Ćosić, koju je publika do sada imala prilike da gleda u serijama „Senke nad Balkanom“, „Ubice moga oca“, kao i na filmu „Zona Zamfirova 2“ i prestoničkim pozorišnim predstavama, ovoga puta učestvovala je u sinhronizaciji animacije „Zečija akademija: Nemoguća misijaja“ pozajmljujći glas zečici Emi.

Marina Ćosić Promo/MCF
 

Topla, porodična, uskršnja avantura je od četvrtka, 21. aprila u bioskopima.

Zečija škola je u stanju pripravnosti: Podmukli gradski zec Leo želi jednom zauvek da uništi Uskrs. U zaveri sa lisicama, on planira da uništi sva uskršnja jaja.

Hoće li uskršnji zečevi Maks, Emi i njihovi prijatelji uspeti da ga zaustave? Uz pomoć njihove mudre učiteljice, madam Hermione, naši heroji moraju naučiti da ovladaju misterioznom tehnikom borbe i saznaju šta znači verovati nekome - čak i lisici.

Film "Zečija akademija: Nemoguća misijaja" Promo/MCF
 

„Zečija akademija: Nemoguća misijaja“ nam donosi priču o neobičnim prijateljstvima, zajedničkim poduhvatima i neverovatnim avanturama, a u sinhronizaciji su, pored Marine Ćosić, učestovali i svojim glasovima oživeli junake ove avanture, Uroš Jovčić kao gradski zeka Maks, Marko Kon kao dečak - lisica Ferdinand i Borka Tomović kao Hermiona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike