„Crna svadba 2“: Borka Tomović otkriva da li je njen lik demon ili ljudsko biće

21.03.2022

16:15

0

„Ulazak u novu sezonu biće veoma zanimljiv i uzbudljiv, gledaoci će jedva čekati da vide šta će se dalje dešavati“, ističe glumica

„Crna svadba 2“: Borka Tomović otkriva da li je njen lik demon ili ljudsko biće
D035 A072_1.34.5 - Copyright Borka Tomović, serija "Crna svadba" Promo/Firefly

Crna svadba” proglašena je za jednu od najgledanijih, ali i najintrigantnijih prošlogodišnjih domaćih serija. Kraj prve sezone ostao je otvoren, zbog čega mnogi sa nestrpljenjem iščekuju nastavak.

- Sada se tek razvijaju teorije o tome šta će se dogoditi u nastavku serije “Crna svadba”. Mogu da kažem da će druge sezone biti, ali još nije poznato kada će se snimati - otkriva glumica Borka Tomović i dodaje:

Borka Tomović, serija "Crna svadba" Promo/Firefly
 

- Smem da otkrijem i to da da će se moj lik pojaviti i u drugom ciklusu. Čini mi se da su pitanja koja ova serija budi u svima nama lična pitanja koja svi treba da prođemo. Samim tim i ulazak u novu sezonu biće ljudima zanimljiv, uzbudljiv i jedva će čekati da vide šta će se dalje dešavati. Ali, ne samo na nivou radnje, ovde je, naravno, tema borba dobrog i zlog u nama i u društvu. Mislim da ne treba na sve dati odgovor, da je mnogo bolje da neke stvari ostanu pod znakom pitanja - ističe glumica.

Borka Tomović, serija "Crna svadba" Promo/Firefly
 

Postoje mnoge teorije o tome šta je tajna Vesnine večne mladosti, koju tumači Borka. Da li je ona običan čovek ili demon. Evo šta na to kaže glumica:

- Verovatno je Vesna morala da pruži neku vrstu kontrausluge za to. Želja za večnom mladošću nije neuobičajena, ali Vesna je, ipak, u službi tamnih sila. Njena večna mladost je plaćena skupo. Imala sam fizičke pripreme, jer je reditelj tražio od mene da izgubim kilažu u vrlo kratkom roku. Rekao je: “Ako je žena večno mlada, ona mora na određeni način i da izgleda”.

Borka Tomović, serija "Crna svadba" Promo/Firefly
 

Uprkos dobrim reakcijama, Borka Tomović kaže da je od gledalaca dobijala i negativne kritike:

- Mnogi ljudi mi pišu: “Kako si mogla da prihvatiš ovakvu ulogu?“. Neki su se razočarali. To mi je interesantno kao fenomen. Znam da glumcima laska kada ih vezuju za neki dobar, šarmantan i sladak lik, ali mislim da to treba razgraničiti. Mi smo glumci koji igraju određenu ulogu na manje dobar ili bolji način. Mi smo samo obični ljudi, a ovo su samo naše uloge. Videla sam da su ljudi, kada se previše užive u seriju, u stanju da prebiju čoveka na ulici. Misle da je to taj lik iz serije - zaključuje Tomovićeva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: filmitiv.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike