U planu je novi "Dosije X": Da li ponovo gledamo Moldera i Skali?

23.03.2022

14:01

0

Zahvaljujući Dejvidu Duhovniju i Džilijan Anderson serija je postala jedan od najintrigantnijih i najgledanijih TV projekata s kraja 20. veka

U planu je novi "Dosije X": Da li ponovo gledamo Moldera i Skali?
profimedia-0346615916 - Copyright Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson, serija "Dosije Iks"/Profimedia

Od sredine 90-ih do ranih 2000-ih, ako ste imali problem sa stvarima koje se dešavaju noću, neobjašnjivim pojavama ili velikim vladinim zaverama, nije bilo boljeg dvojca koje biste mogli da pitate o čemu je reč od FBI agenata Foksa Moldera i Dejne Skali.

Zahvaljujući njima "Dosije X" je postala jedna od najintrigantnijih serija s kraja 20. veka.

Profimedia
 

Sada bismo mogli da se vratimo u taj svet, iako Molder i Skali možda neće učestvovati. Najnovija ekskluziva Giant Freakin Robot iz njihovog pouzdanog i proverenog izvora kaže da je nova serija "Dosije X" trenutno u razvoju.

Detalji su još uvek šturi, a serija je očigledno u vrlo ranoj fazi razvoja. Čini se da je malo verovatno da će se glavni glumci Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson vratiti, iako je Duhovni nedavno izjavio da "nema ništa protiv ako Kris Karter to bude hteo".

Profimedia
 

Ali, s obzirom na novi talas sadržaja koji ovih dana gađa pre svega strimere, verovatnije je pokretanje sasvim nove serije s istim nazivom, ili nešto što bi trebalo da bude nastavak.

Kako prenosi Giant Freakin Robot, više detalja znaće se uskoro.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: B92

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike