Betmen stigao u Srbiju: Fenomen o kojem priča ceo svet (FOTO/VIDEO)

04.03.2022

18:00

0

Robert Patinson u svojoj gotovo ikoničkoj slici Brusa Vejna je mračan, izuzetan i jednostavan

Betmen stigao u Srbiju: Fenomen o kojem priča ceo svet (FOTO/VIDEO)
unnamed(4) - Copyright Blitz/Marko Petrović

U bioskope širom Srbije juče je stigao najiščekivaniji ovogodišnji film - Betmen.

Film, koji na web portalu Rotten Tomatoes ima rejting od 93% gledalaca i 85% kritičara.

Film koji se toliko razlikuje od ostalih Betmena da mnogi kažu da je sam po sebi novo remek-delo filmografije, najbolji Betmen do sada, fenomen o kome trenutno priča ceo svet.

Blitz/Marko Petrović
 

Robert Patinson u svojoj gotovo ikoničkoj slici Brusa Vejna je mračan, izuzetan i jednostavan da ostavlja odličan utisak na gledaoce. On je u pravu, on je osveta, i on je detektiv. Ima nečeg izuzetno pobedničkog u celokupnoj slici filma.

Blitz/Marko Petrović
 

Betmena je srpska publika dočekala u velikom stilu i na premijernoj projekciji u okviru #CineFan eventa u bioskopu CineStar 4DX Ada Mall prisustvovalo je dosta poznatih lica, među kojima su  vrsni muzičar Slobodan Veljković Coby, lifestyle influenserka Jelena Nikolić, glumac Stefan Buzurović, sa svojom lepšom polovinom, TV licem Danijelom Buzurović, beogradska dizajnerka i di-džejka Aleksandra Duende i mnogi drugi.

Dan uoči premijere, u sredu, 2. marta, Beograd je na tren postao Gotam. Na poznatoj beogradskoj Štark Areni pojavio se poznati poziv Betmenu – svetlosni znak.

Fotografije su se ređale na društvenim mrežama, mnogi su primetili svetlosnu projekciju ovog DC heroja, a isto se odigralo istovremeno u Zagrebu i Ljubljani, što je bila izvanredna i spektakularna najava ovog dugo očekivanog filma.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike