Zbog velikog interesovanja još jedan koncert Van Goga! Đule i Srba poručuju: Jedva čekamo zagrljaj sa publikom

23.02.2022

07:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Pesmama iz različitih perioda njihove višedecenijske muzičke karijere, kao i svojom kreativnom nepredvidivošću, bend će se publici predstaviti u potpuno novom svetlu

Zbog velikog interesovanja još jedan koncert Van Goga! Đule i Srba poručuju: Jedva čekamo zagrljaj sa publikom
Copyright ATA Images/Stefan Tomašević

Najavljujući novinarima rasprodat prvi koncertni datum zakazan za 11. mart, grupa Van Gogh koja regionalno slovi za koncertno najeksplozivniju muzičku "mašinu", saopštila da će zasvirati i 12. marta, dan posle koncerta koji je izazvao veliko interesovanje publike.

Istovremeno, predstavnici medija su na konferenciji u klubu Lisabon u Kombank dvorani prvi put imali priliku da vide do sada neobjavljen spot za pesmu „Pipi“.

Zvonimir Đukić i Srboljub Radivojević Promo/KD
 

Podsetimo, grupa Van Gog je pre tačno tri godine na sceni Kombank dvorane publici poklonila akustik koncert, a ovog puta na istu binu bend se vraća pesmama „visokog napona“ koje decenijama nije svirao i koje će autentično oslikati energiju "No Comment" albuma, objavljenog pre 25 godina.

Vangogovski "visoki napon" doneće publici snažnu muzičku energiju kao i pregršt horski pevanih refrena. Pesmama iz različitih perioda njihove višedecenijske muzičke karijere, kao i svojom kreativnom nepredvidivošću, bend će se publici predstaviti u potpuno novom svetlu.

Van Gogh Promo/Marko Edge
 

Frontmen benda Zvonimir Đukić Đule izjavio je da je 25 godina proletelo brzinom munje od, kako kaže, njegovog omiljenog rifovima i vriskom publike nabrijanog albuma „No comment“:

- Jezgro našeg "napona" je danas jače nego ikada pre, pazimo se i čuvajmo, jer ako stanemo gubimo sve! Kao ljudi i kao bend, još uvek smo u šinama sreće, a svaki naš koncert je za nas novi inspirativni izazov - ističe Đukić i dodaje da će se 11. i 12. marta spojiti energija, emocija i strast starije i mlađe publike u takozvanom grotlu ljubavi:

- Dragi ljudi, uz duboki naklon svima koji ste ostali verni ideji i poruci koju nosi rokenrol, 11. i 12. marta vas čekamo uz visoki „vangogovski gitarski napon“.

Đule Van Gogh Promo/ Tarik Dahić
 

Dugogodišnji bubnjar Srboljub Radivojević rekao je da i je i posle 25 godina od kultnih koncerata u SKC-u, u članovima benda još jači plamen:

- Jedva čekamo da se 11. i 12. marta ponovo zagrlimo sa našom publikom, i kako dolikuje onima koji se ne predaju, uz zajednički huk i zvuk, proslavimo 25. "No Comment" rođendan.

Koncert će biti održan u skladu sa propisanim epidemiološkim merama.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike