Novi spot za kultnu pesmu grupe „Van Gogh“: „Mama“ u akustičnoj verziji najavljuje iznenađenje za publiku (VIDEO)

22.12.2021

07:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Publika koja je bila na koncertu, imaće priliku da iz novog ugla doživi atmosferu, a svi oni koji su propustili ovaj scensko-muzički spektakl, moći će uskoro da na istom mestu ponovo uživo čuju bend

Novi spot za kultnu pesmu grupe „Van Gogh“: „Mama“ u akustičnoj verziji najavljuje iznenađenje za publiku (VIDEO)
Copyright Đule Van Gogh Promo/ Tarik Dahić

Grupa „Van Gogh“ objavila je spot za akustik verziju pesme „Mama“ sa koncerta održanog u Kombank dvorani 2019. godine.

- Ovaj spot je najava ekranizovanog akustik koncerta u kome će publika uskoro imati prilike da uživa na našem zvaničnom Jutjub kanalu i putem malih ekrana širom regiona, kao i najava predstojeće koncertne sezone - poručuje frontmen Zvonimir Đukić Đule.

Đule Van Gogh ATA Images/Stefan Tomašević
 

Publika koja je bila na koncertu, imaće priliku da iz novog ugla doživi atmosferu, a svi oni koji su propustili ovaj scensko-muzički spektakl, moći će uskoro da na istom mestu ponovo uživo čuju bend.

- Ovaj spot, između ostalog najavljuje i naše novo koncertno poglavlje. Sudeći po raspoloženju publike i atmosferi koja nas je te večeri obostrano ponela, bio je to jedan od posebnih koncerata u karijeri. Drago mi je da smo ga zapisom otrgli od zaborava - ističe Đukić.

Van Gogh Promo/Marko Edge
 

Podsetimo, na koncertu su u akustik verziji bile izvedene pesme grupe Van Gogh iz različitih perioda karijere, kao što su: Viline vode, Mama, Za godine tvoje, Opasan ples, Tanka nit, Klatno, Nešto vuče me dole, Da li zna, Kolo, Anđele moj brate, i mnoge druge.

Akustik spot za pesmu "Mama" samo je uvod u ekranizovanu pedesetominutnu verziju koncerta, koja će premijerno biti emitovana na televizijskim kanalima u zemlji i regionu u danima nakon novogodišnjih praznika, kao i na oficijelnom Jutjub kanalu grupe Van Gogh.

Veoma kreativan tokom čitave pandemije, bend je posle radijskih singlova sa novog albuma, pesama "Za suze nema vremena" i "Više te ne volim ko pre" kao i spotova za pesme "Možda baš sad", "Gotovo je sve" i "Emotivno miniran" u junu 2021. godine objavio i spot za pesmu „Kakvo divno veče“ sa aktuelnog studijskog albuma "More bez obala". Takođe, imao je i aktivno koncertno leto svirajući širom regiona. Istovremeno, sredinom septembra objavljen je spot za pesmu "Zrno čarolije" Zvonimira Đukića Đuleta,  ispred humanitarne Fondacije Plan B.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike