"Kad kažem mi, mislim ljubav": Koncert “Nevernih beba” kao izlaz iz tunela i agonije (FOTO/VIDEO)

18.02.2022

10:21

1

"Imamo neverovatan entuzijazam i mnogo strasti ulažemo u pripreme" , izjavio je frontmen benda Milan Đurđević

"Kad kažem mi, mislim ljubav": Koncert “Nevernih beba” kao izlaz iz tunela i agonije (FOTO/VIDEO)
Pored vode band - Copyright Neverne bebe, spot "Pored vode" Promo/Neverne bebe

Grupa "Neverne bebe" juče je na konferenciji za novinare u klubu LIsabon u Kombank dvorani najavila svoj prvi koncert u ovom prostoru, zakazan za 8. mart.

- To je jedina sala u Beogradu u kojoj u toku dosadašnje karijere nismo svirali. Imali smo fantastične koncerte u Sava centru i beogradskoj Areni, na Tašmajdanu, a sada kao, nadamo se, svojevrstan izlaz uz „tunela“ i agonije u kojima se svi nalazimo već dve godine, spremamo se za druženje sa publikom koje će nesumnjivo biti prepuno energije i naboja koji osećamo. Imamo neverovatan entuzijazam i mnogo strasti ulažemo u pripreme - izjavio je Milan Đurđević, frontmen benda i dodao da će koncert  biti simboličnog naziva „Kad kažem mi, mislim ljubav“.

Konferencija za novinare Promo/Kombank dvorana
 

Tijana Sretković, jedan od vokala, izjavila je da nije nimalo lako posle skoro 30 godina karijere napraviti repertoar koji je biti svima „po volji“.

- Teško je napraviti balans između pesama koje su hitovi i koje publika svakako očekuje, i pesama koje su nama i lično i muzički važne. Ali, potrudićemo se da po pitanju repertoara pronađemo neku sredinu u međusobnim željama, na probama beskrajno uživamo, predlažemo neke nove, od nekih se teško „oprostimo“, a set lista još uvek nije definitivna - rekla je Sretkovićeva.

Neverne bebe, spot "Pored vode" Promo/Neverne bebe
 

Biće, naglašava Tijana koja se inače bavi i kreiranjem i pripremom video radova koji će pratiti ovaj muzičko-scenski 3D spektakl, i pesama koje se godinama nisu čule na koncertima, odgovarajući tako na pitanje koje fanovi najčešće postavljaju na mrežama.

Na konferenciji za medije premijerno je prikazan novi spot za singl „Pored vode“ koji najavljuje izlazak dugoočekivanog osmog studijskog albuma „Hodaj“, početkom marta. Video je sniman na ekskluzivnom lokalitetu parka prirode „Piva“ u Plužinama (Crna Gora).

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike