Dijamantski sjaj Jelene Gavrilović: Impresivan nastup na Dubai Expo 2020 (FOTO)

16.02.2022

11:30

0

Autor: Dejan Ćirić

U programu pod nazivom “Balkan Cinema Acoustic” poznata glumica i Aleksandra Milutinović predstavile su repertoar domaće filmske muzike

Dijamantski sjaj Jelene Gavrilović: Impresivan nastup na Dubai Expo 2020 (FOTO)
sara milutinovic i jelena gavrilovic dubai expo foto rade markovic - Copyright Jelena Gavrilović i Aleksandra Milutinović Promo/Rade Marković/Privatna arhiva Jelene Gavrilović

Popularna glumica Jelena Gavrilović održala je ekskluzivni koncert na Svetskoj izložbi Dubai Expo 2020, u okviru paviljona Srbije, na Dan državnosti naše zemlje, zajedno sa tekstopiscem, kompozitorkom i producentkinjom Aleksandrom Milutinović.

Jelena Gavrilović i Aleksandra Milutinović Promo/Rade Marković/Privatna arhiva Jelene Gavrilović
 

U programu pod nazivom “Balkan Cinema Acoustic” Jelena i Aleksandra predstavile su repertoar domaće filmske muzike, među kojima su bile pesme iz različitih vremenskih perioda, a posebno su privukle pažnju numere Darka Kraljića i etno numere iz filmova.

Pored izuzetnog muzičkog izvođenja, Jelena Gavrilović je privukla pažnju i svojim stilom, koji je predstavljao kreacije domaćih dizajnera. Haljinu je kreirala Vladana Radosavljević, mlada arhitektica i dizajnerka iz Beograda, koja je bila inspirisana grandioznošću Dubaija.

Jelena Gavrilović Promo/Rade Marković/Privatna arhiva Jelene Gavrilović
 

Ovu haljinu je dizajnirala posebno za ovu priliku, a Jelena joj je bila posebna inspiracija kao prava ikona stila na našem podneblju, izjavila Vladana.

Ukras za kosu specijalno za Jelenu izradila je dizajnerka Dijana Sinanović. Za izradu ovog luksuznog nakita bilo je potrebno više nedelja, a ukras se sastoji od dve vrste kristala zbog čega reflektuje dijamantski sjaj.

Jelena Gavrilović Promo/Rade Marković/Privatna arhiva Jelene Gavrilović
 

Jelena Gavrilović je kreativni ambasador nacionalne platforme Srbija stvara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike