Miloš Biković otkrio kakav je Džoni Dep i detalje razgovora sa njim (FOTO/VIDEO)

20.10.2021

09:15

0

Na svečanom prijemu koji je sinoć upriličen u zgradi Geozavoda okupile su se zvanice iz sveta kulture, a Biković je kao jedan od domaćina i partnera ovog događaja dočekao slavnog glumca

Miloš Biković otkrio kakav je Džoni Dep i detalje razgovora sa njim (FOTO/VIDEO)
24sedam/Goran Sivački - Copyright Džoni Dep 24sedam/Goran Sivački

Holivudski glumac Džoni Dep boravio je juče u Beogradu kako bi predstavio prvi animirani serijal koji je rađen od strane Iervolino Studios, nastalog u saradnji sa strateškim partnerom, kompanijom Archangel Digital Studios Miloša Bikovića.

Na svečanom prijemu koji je sinoć upriličen u zgradi Geozavoda okupile su se zvanice iz sveta kulture, brojni glumci, reditelji, a Biković je kao jedan od domaćina i partnera ovog događaja dočekao slavnog glumca koji je raspoloženo pozdravio sve novinarske ekipe i fanove.

Džoni Dep 24sedam/Goran Sivački
 

Biković je ovom prilikom rekao da mu je tek juče pripala čast da upozna Depa. 

- Danas sam imao to zadovoljstvo da ga upoznam i da popričamo. Vrlo je prijatan čovek, neverovatno skroman i zaista zaljubljen u svoj posao - kaže i dodaje:

24sedam/Goran Sivački
Džoni Dep i Miloš Biković

- Ovakav događaj je veoma značajan za Srbiju, da mi proizvodimo sadržaj koji je kreativan i koji je u skladu sa tehnološkim razvojem, te mi zapravo postajemo ne samo svet, već i lider u svetu.

Na pitanje da li će mu poznanstvo sa Depom sada doneti i nove prilike za razvoj karijere u Holivudu, Biković ističe da je rano da se o tome priča. 

- On već jako dobro poznaje srpski jezik i razgovorali smo o sledećim projektima u okviru ovog animiranog serijala. Dovoljno za prvi dan poznanstva - šaljivo je dodao naš glumac.

Biković je na svečanosti istakao da ova vrsta saradnje ima nekoliko važnih aspekata, pre svega razvijanje jedne potpuno nove grane industrije koja ovako organizovana i sistematizovana nije postojala kod nas.

- Zatim, okupljanje velikog broja mladih i talentovanih ljudi koji do sada nisu imali prilike da rade u svojoj zemlji, u svojoj kući, na ovakav način, sa ovakvom tehnologijom i da proizvode sadržaj koji će se distribuirati po celom svetu, na najvećim svetskim platformama, i koje će na jedan spektakularan način najmlađima i mladima promovisati Srbiju - rekao je popularni glumac. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike