Miloš Biković u novoj ruskoj romantičnoj komediji: Film „Hoću muža“ premijerno na Festu (VIDEO)

06.02.2022

13:30

0

Istog dana i publika u Rusiji će moći premijerno da pogleda ovo ostvarenje od kog se mnogo očekuje

Miloš Biković u novoj ruskoj romantičnoj komediji: Film „Hoću muža“ premijerno na Festu (VIDEO)
Copyright Miloš Biković, Foto:24sedam/Katarina Mihajlović

Ruska romantična komedija “Hoću muža”, u kojoj glavnu mušku ulogu tumači naš popularni glumac Miloš Biković, biće premijerno prikazana na ovogodišnjem FEST-u, istog dana kada će i publika u Rusiji moći premijerno da pogleda ovo ostvarenje, od koga se mnogo očekuje.

U centru zbivanja je novinarka Ljuba, kojoj se sve u životu odvija po planu. Radi kao voditeljka na televiziji i ima uspešnog i bogatog verenika Roberta.

Ali taj plan odlazi dođavola kad Ljubin mobilni prestane da radi pa ona zatraži da poziv obavi s telefona slučajnog prolaznika.

Miloš Biković na premijeri filma "Južni vetar 2" u Puli Promo/Nemanja Miščević
 

To je Sergej, čiji je život do tada, takođe, proticao mirno i odmereno. Ovaj susret će pokrenuti seriju događaja koji će u potpunosti promeniti Ljubin i Sergejev život, a i njih same.

Film “Hoću muža” publika će moći da pogleda 5. marta u bioskopima Cineplexx Galerija Belgrade - Sala IMAX (19.00), Cineplexx UŠĆE Shopping Center, sala 1 (19.30), Cineplexx UŠĆE Shopping Center, sala 2 (20.00).

Režiju ove romantične komedije potpisuje rediteljka Sonja Karpunina, a uz Miloša Bikovića glavne uloge igraju Kristina Asmus, Marina Aleksandrova, Sergej Gilev, Julija Aug, Sergej Komarov i drugi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: filmitv.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike