Film o Stounsima na MojOFF platformi: „Tihi čovek“ otkriva mnoge tajne o karijeri slavnih rok muzičara (VIDEO)

03.02.2022

06:30

0

Autor: Dejan Ćirić

U ovom ostvarenju Bil Vajman pripoveda svoju priču čiji veliki deo čini život sa članovima legendarnog benda

Film o Stounsima na MojOFF platformi: „Tihi čovek“ otkriva mnoge tajne o karijeri slavnih rok muzičara (VIDEO)
the quiet one poster - Copyright Film "Tihi čovek" Promo/MojOFF

Bil Vajman, nekadašnji basista Rolingstounsa, jedan od osnivača ovog benda i opsesivni kolekcionar, tokom godina je sakupio zavidnu arhivu fotografija i snimaka koji svedoče o karijeri ovih slavnih rok muzičara.

U „Tihom čoveku“, reditelj Oliver Marej fokusira se na život neuobičajeno nenametljivog basiste, na sceni i iza nje.

Film "Tihi čovek" Promo/MojOFF
 

Od detinjstva u tokom kog mu je baka prenela strast ka kolekcionarstvu i čuvanju uspomena, Vajman pripoveda svoju životnu priču čiji veliki deo čini upravo život sa Stounsima, a osvrće se i na svoj odlazak iz benda početkom devedesetih godina prošlog veka.

Osim filma „Tihi čovek“, na MojOFF platformu stiže i ostvarenje o letnjoj ljubavi produktivnog francuskog reditelja i scenariste Fransoa Ozona.

Leta ’85 Aleksisova jedrilica se prevrće, a šesnaestogodišnjaku pritiče u pomoć nešto stariji David. Oni ubrzo postaju prijatelji, a tokom narednih turbulentnih šest nedelja prijateljstvo se razvija u nešto više.

Već na samom početku nagovešteno je da će se njihova priča loše završiti, ali koliko loše, a i zašto ih tačno čeka takav kraj - centralna je misterija ovog filma.

Pored ova dva ostvarenja, na MojOFF platofrmi od ove nedelje biće dostupni i „Alin“ - biografski film inspirisan životom Selin Dion, „Lepotica i zver“ sa Vensanom Kaselom i Leom Sejdu u naslovnim ulogama i krimi-triler „Crown Vic“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike