Nesvakidašnja priča muzičke dive sa zlatnim glasom: Film o Selin Dion stiže u bioskope (FOTO/VIDEO)

23.11.2021

11:05

0

Autor: M. Cukić

Kritike ovog ostvarenja koji je premijerno prikazan u okviru Filmskog festivala u Kanu, kažu da je ovaj film zapravo suština kinematografije

Nesvakidašnja priča muzičke dive sa zlatnim glasom: Film o Selin Dion stiže u bioskope (FOTO/VIDEO)
Alin (14) - Copyright Promo / MCF

Nesvakidašnji film "Alin", kompletno autorsko delo Valeri Lemersije, velike ljubiteljke Selin Dion koja je na taj način odala počast pevačici, stiže u bioskope 25. novembra.

Priča počinje u Kvebeku, kasnih šesdesetih godina 20. veka. Silvet i Anglomar dobili su 14. dete - Alin. U porodici Dju muzika se smatra posebnom i bili su presrećni kada je Alin dobila magičan dar - zlatni glas.

Promo / MCF
 

Kada je producent Gaj-Klod čuje, od tada ima samo jednu misao na umu -  da od Alin napravi najveću zvezdu na svetu. Alin je imala podršku svoje porodice i u profesionalnom životu je bila vođena iskustvom Gaja-Kloda to je bio veoma dobar recept da se ispišu stranice nezaboravnog života Alin Dju.

Promo / MCF
 

Kritike ovog ostvarenja koji je premijerno prikazan u okviru Filmskog festivala u Kanu, kažu da je ovaj film zapravo suština kinematografije.

- Neverovatno je videti pedesetsedmogodišnju Valeri Lemersije koja igra dvanaestogodišnju Selin Dion - reči su novinarke Njujrok Tajmsa Kajli Bjukenon.

Promo / MCF
 

Dvosatno iskustvo sprovešće vas kroz privatni i profesionalni život svetski populane pevačice.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike