Da li je pronađen novi Bond? Mnogo imena je u igri, ali jedno je i dalje posebno istaknuto

22.01.2022

06:30

0

Sve više fanova ovog glumca vidi na mestu novog agenta 007, a o tome ozbiljno razmišljaju i producenti

Da li je pronađen novi Bond? Mnogo imena je u igri, ali jedno je i dalje posebno istaknuto
Copyright Film "Nije vreme za umiranje" Promo/Taramount

Posle odlaska Danijela Krejga iz večnog serijala o Džejmsu Bondu, ponovo raste interesovanje oko toga ko će zauzeti njegovo mesto.

Mnogo imena je bilo u igri, ali jedno je i dalje posebno istaknuto - Idris Elba.

Sve više fanova ovog kultnog klasika vidi Elbu na mestu novog agenta 007, a o tome ozbiljno razmišljaju i producenti koji su ga i stavili na spisak najužeg kruga ljudi za ovu ulogu.

Producentkinja filma Barbara Brokoli izjavila je da se Elba našao na njihovoj listi, ali je istakla da još uvek nije lako nastaviti dalje posle Krejgovog odlaska.

Idris Elba Profimedia
 

 - Znamo Idrisa, prijatelji smo s njim. Veličanstven je glumac. I da znate da je bio deo razgovora, ali uvek je teško voditi razgovor kada imate nekog na tom mestu. Svi smo uživali, pričali o tome koliko je Krejg bio dobar u ovoj ulozi, nismo razmišljali o nekom drugom ili razgovarali o njemu - izjavila je ona prilikom gostovanja u jednom podkastu.

Prema navodima svetskih medija iz novembra prošle godine, tada su bili veći izgledi da Elba prihvati ulogu negativca, Bondovog neprijatelja, ali je situacija sada očigledno drugačija. 

Među kandidatima za novog Bonda su, da podsetimo, i Tom Hardi, Rege Džin Pejdž, Henri Kavil, Džejms Norton i Klajv Standen.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: B92

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike