Serija „Crna svadba“ u odabranom programu Berlinala

19.01.2022

19:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Prva epizoda će od februara meseca moći da se gleda preko platforme European Film Market

Serija „Crna svadba“ u odabranom programu Berlinala
Crna svadba - Copyright Promo/Firefly productions

Serija „Crna svadba“ uvrštena je u odabrani program Berlinala za promociju televizijskih serija.

„Ponosni smo što će naša serija, okultni psihološki triler „Crna svadba“, biti deo 'Berlinale Series Market Selects' za 2022. godinu“, saopštili su iz produkcijske kuće „Fajerflaj“, prenosi RTS.

Serija Crna svadba Promo/Firefly productions
 

„Istražujući krvavi masakr u zabačenom mestu u istočnoj Srbiji, operativac tajne službe Petar upliće se u drevni sukob između dobra i zla - rat koji vekovima besni“, navodi se u kratkom sinopsisu na sajtu Berlinala.

U okviru selekcije prva epizoda „Crne svadbe“ moći će da se gleda preko platforme European Film Market od februara 2022. godine.

Autor serijala Nemanja Ćipranić je gostujući u emisiji „Velika iluzija“ na RTS-u, nakon završetka prve sezone serije koja je osvojila Srbiju, najavio nastavak.

Crna svadba / Promo / SFF
 

- Ne može se zlo pobediti u 10 epizoda. Prava borba tek predstoji. Baš kao što smo i u prvoj sezoni imali epohu smeštenu u 1976. godinu, tako ćemo i u nastavku radnju delom smestiti u prošlost, ali ne tako daleko. Ovog puta priča će nas povesti u 2002. godinu. Ovi datumi nisu birani slučajno. To su sve neki prelomni trenuci u istoriji naroda ove regije - rekao je Ćipranić ističući da nastavak neće imati toliko veze sa prvom sezonom, jer smatra da je priča u prvih 10 epizoda na neki način zaokružena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike