Marko Louis predstavlja pesmu „Dude“ inspirisanu filmom „Nečista krv“ (VIDEO)

17.01.2022

14:45

0

Autor: Dejan Ćirić

„Pesma je jedna od najlepših koje sam do sada otpevao. Naježim se kada posle melanholične strofe eksplodira emotivan refren“, ističe muzičar

Marko Louis predstavlja pesmu „Dude“ inspirisanu filmom „Nečista krv“ (VIDEO)
Marko Louis Promo/Dijana Petrašinović

Film „Nečista krv“ posle velikog uspeha pred domaćom i regionalnom publikom, od danas nastavlja svoj život na popularnoj platformi za filmove i serije Netfliks, a premijerno je predstavljen i spot Marka Louisa za pesmu „Dude“, koja je inspirisana ovim filmom.

- Pesma „Dude“ je jedna od najlepših koje sam do sada otpevao. Naježim se kada posle melanholične strofe eksplodira emotivan refren. Bio je veliki izazov raditi na ovoj pesmi koja izlazi na dan premijere filma „Nečista krv (Bad Blood)“ na Netfliksu. Zadovoljstvo mi je da sam sarađivao sa kompozitorom Aleksandrom Ranđelovićem koji je autor originalne muzike za ovaj film. Drago mi je što sam deo ovog fenomenalnog projekta - izjavio je Marko Louis.

Marko Louis Promo/Dijana Petrašinović
 

Pesmu prati odličan video spot u kome je izvođenje pesme u rustičnom enterijeru, prožeto kadrovima iz filma „Nečista Krv - Greh predaka“.

Spot je režirao mladi reditelj Rennè Miškolci poznat po video radovima za bendove kao što su Prti Bee Gee, Bad Copy, Kanda Kodža i Nebojša…

Muziku i aranžman potpisuju zajedno Aleksandar Ranđelović i Marko Louis inspirisani tradicionalnom pesmom "Dude mori, dude", a tekst refrena je napisala Maja Radivojević.

Marko Louis Promo/Dijana Petrašinović
 

Uskoro se očekuje i realizacija albuma sa pesmama koje su inspirisane muzikom iz ovog filma.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti