Odabrana glumica koja će igrati Odri Hepbern u filmu o životu legendarne holivudske ikone (FOTO)

08.01.2022

15:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Jedna od najpoznatijih glumica svih vremena, dostigla je EGOT status, pošto je dobila nagrade Emi, Oskar, Toni i Gremi

Odabrana glumica koja će igrati Odri Hepbern u filmu o životu legendarne holivudske ikone (FOTO)
Copyright Profimedia

Runi Mara izabrana je da igra Odri Hepbern u predstojećem biografskom filmu o legendarnoj glumici koji nosi naziv "Call Me By Your Name", reditelja Luke Gvadanjina. Apple Studios podržava projekat, i dok u ovom trenutku nisu saopšteni detalji o zapletu, zna se da je za scenario zadužen Majkl Mitnik ("The Current War").

Runi Mara/Profimedia
 

Hepbern, jedna od najpoznatijih glumica svih vremena, dostigla je EGOT status, pošto je dobila nagrade Emi, Oskar, Toni i Gremi. Ona je dodatno dobila priznanja za svoj humanitarni rad.

Inače, Runi Mara je nominovana za dva Oskara za svoje uloge u američkoj adaptaciji "Devojka sa tetovažom zmaja" ("The Girl With The Dragon Tattoo") i "Kerol" ("Carol"), piše NME.

Inače, kako je ranije najavljeno u planu je i dramska serija o životu čuvene glumice za koju scenario piše Džeklin Hojt, autorka serije „The Good Wife“. U pitanju je priča o periodu stasavanja Odri Hepbern u Evropi i proboju na holivudsko tržište, gde je ostvarila sjajan uspeh.

Profimedia
 

Izvestan je i dokumentarni film „Audrey: More Than an Icon“ u čijoj je pripremi učestvovao tim koji stoji iza dokumentarnog ostvarenja „McQueen“, rediteljka je Helen Koan, a podržao ga je stariji glumičin sin Šon Hepbern Ferer.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike