Porodična avantura omiljene pčelice: Uzbudljive Majine pustolovine u bioskopu (FOTO/VIDEO)

03.01.2022

12:00

0

Animirani film i ovog puta odvija se u prirodi i obiluje pozitivnim pričama punim nade, prijateljstva i tolerancije

Porodična avantura omiljene pčelice: Uzbudljive Majine pustolovine u bioskopu (FOTO/VIDEO)
Maja1 - Copyright Pčelica Maja Foto:Promo

 Stiže nam još jedna prava porodična avantura Pčelica Maja 3: Zlatno jaje, koja u fokusu ima i nove uzbudljive teme.

Pčelica Maja Foto:Promo
 

Mala Maja živahna je i znatiželjna pčelica, koja baš i ne voli pravila, a nova avantura je klasični film u kom Maja i njen najbolji prijatelj Pavo napuštaju Livadu makova.

Pčelica Maja Foto:Promo
 

Kraljica je strogo zabranila odlazak u još jednu avanturu, ali ne poslušavši je, Maja kreće na važan zadatak: isporuku zlatnog jajeta, budući da ona ne može da odoli da pomogne još jednoj bubi u nevolji! Ali kad se "jaje" izlegne, Maja i Pavo suočiće se licem u lice sa dosad najvećom odgovornošću – prekrasnom, ljupkom malom princezom.

Pčelica Maja Foto:Promo
 

Ova avantura je mnogo više nego što su očekivali. Moraju da rade zajedno kako bi se uhvatili u koštac sa lovcima na ucene i prešli zahtevan teren kako bi vratili izgubljenu princezu u njenu planinsku koloniju.

Prvi animirani film o pčelici Maji stigao je u bioskope 2014. godine i nakon toga osvojio bioskopsku publiku u više od 170 država u celom svetu. Bila je to priča o samootkrivanju, identitetu i pronalaženju svog mesta u svetu. Nakon toga je usledio film Pčelica Maja: Medene igre, u kojem su se istakle važnosti timskog rada, saradnje i upornosti.

U sinhronizovanoj verziji glas Maji pozajmila je naša poznata glumica Mina Lazarević, Stevan Piale je Pavo, a u ostalim su ulogama: Tomaš Sarić, Dimitrije Stojanović, Đurđina Radić, Marko Mrđenović, Vladimir Marković Luni, Milan Antonić, Ognjen Drenjanin, Anja Orelj, Milena Moravčević, Vuk Gajić, Jelena Marković, Ivona Rambosek, Rajko Bogosavljević, Milan Krunić. Pčelica Maja 3: Zlatno jaje sleće u bioskope 13. januara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike