Neuropsihijatri izveštačili Džonića: Vraćen u pritvor, čeka se nalaz! (VIDEO)

23.12.2021

12:38

0

On je na neuropsihijatrijskom veštačenju bio od osmog decembra, pa sve do danas

Neuropsihijatri izveštačili Džonića: Vraćen u pritvor, čeka se nalaz! (VIDEO)
Goran Džonić stupio u štrajk glađu u zatvoru - Copyright Foto: 24sedam/Facebook/Printscreen

Glavnoosumnjičeni za ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca, Goran Džonić, prebačen je iz Specijalne bolnice iz Beograda u pritvorsku jedinicu u Nišu! Naime, on je na neuropsihijatrijskom veštačenju bio od osmog decembra, pa sve do danas!

Ovu informaciju potvrdili su advokati i dodali da je veštačenje završeno i da se čeka nalaz.

- Imamo saznanja da je Goran Džonić prebačen iz Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu i pritvrosku jedinicu KPZ u Nišu i da su završena veštačenja, ali nemamo formalno taj dokument - rekao je advokat Andrija Magdelinić.

Podsetimo, u sklopu istrage ubistva porodice Đokić iz Aleksinca, saslušani su danas, Stojanka Đokić, majka ubijenog Gorana Đokića, Ivan Džonić i njegova supruga, muškarac kom je Goran Džonić posle zločina vratio dug od 10.000 evra.

U današnjem svedočenju Ivan i Jasmina Džonić rekli su da su bili u dobrim odnosima sa Goranom Džonićem, bratom od strica i deverom, i da su mu pre tri godine pozajmili 10.000 evra.

Stojanka Đokić, majka ubijenog Gorana Đokića, ispričala je na saslušanju da je prvoosumnjičeni Džonić jednom čak pištoljem pretio svojoj majci jer mu nije davala novac od devizne penzije. Ona je rekla da tu informaciju zna jer joj se Stojanka jednom prilikom, kada je došla kod nje u komšiluk, poverila i ispričala da im je Džonić pretio da će ih pobiti ako mu ne daju pare od devizne penzije.

Nesrećna žena, majka Gorana koji je 26. septembra ubijen sa suprugom i ćerkom, više puta na saslušanju je danas zaplakala dok je pričala o poslednjem danu koji je provela sa svojom porodicom.

Podsetimo, porodica Đokić presretnuta je nekoliko minuta nakon ponoći 26. septembra baš dok se vraćala iz Moravca, gde su dan proveli kod Stojanke. Na putu do kuće, kako se sumnja, presreo ih je rođak i komšija iz Moravca, Goran Džonić, namamio ih u atar ovog sela s pričom da mu treba pomoć, ubio ih hicima iz pištolja, a njihova tela potom zapalio. Stravičan zločin otkriven je šest dana kasnije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike