Baka negira da je ubila rođaku u Kudrešu, komšije u strahu: Došla na sahranu u crnini!

22.12.2021

20:08

0

Iako se posle pronalaženja Dragičinog beživotnog tela mislilo da je reč o prirodnoj smrti, obdukcijom je utvrđeno da starica ima polomljenu grlenu i podgrlenu kost, kao i jedno rebro, i da je ugušena jastukom

Baka negira da je ubila rođaku u Kudrešu, komšije u strahu: Došla na sahranu u crnini!
policija noc Milos TesicATAImages 09122021_0001 - Copyright Milos Tesic/ATAImages

Penzionerka D. S. (72) negirala je u sredu na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu da je 13. decembra, kako se sumnja, ubila svoju rođaku i prijateljicu Dragicu Mihajlović (77) iz sela Kudreš kod Golupca.

Zamenik višeg javnog tužioca posle saslušanja zatražio je određivanje pritvora za D. S.

Iako se posle pronalaženja Dragičinog beživotnog tela mislilo da je reč o prirodnoj smrti, obdukcijom je utvrđeno da starica ima polomljenu grlenu i podgrlenu kost, kao i jedno rebro, i da je ugušena jastukom.

Posle hapšenja osumnjičene, meštani ovog sela kažu da su u šoku, ali i strahu. Njima je neshvatljivo da je uhapšena mogla da počini ovakav zločin, jer je svi znaju kao dobru osobu.

- Njih dve su se družile i lepo slagale celog života. Da sad, odjednom, jedna potpuno skrene s uma i ubije ovu drugu, to nam je neshvatljivo. One su i familija, deli ih samo ograda na kojoj je kapija, da bi se lakše posećivale - kažu neki meštani, prenose "Novosti".

Za pokojnu Dragicu kažu da nije devizni penzioner, kako su neki mediji preneli, već da je nasledila dinarsku penziju od muža, a u penziji je i uhapšena D. S. Obe imaju po dvoje dece, koja su se odselila, pa su se zbog toga njih dve još više zbližile.

- Dragica je sahranjena u subotu, a na sahrani je, u crnini, bila i D. S., nosila je i crninu za njom. Zaista smo iznenađeni da se ona sada tereti za Dragičino ubistvo - kažu meštani.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike