Uhapšen makro iz Jagodine: U kući pored groblja terao 25 godina mlađu suprugu da pruža klijentima seksualne usluge!

18.12.2021

16:38

0

Jagodinska policija uhapsila Z. S. (51) zbog sumnje da je ucenama i pretnjama primoravao svoju nevenčanu suprugu da se prostituiše

Uhapšen makro iz Jagodine: U kući pored groblja terao 25 godina mlađu suprugu da pruža klijentima seksualne usluge!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Jagodinska policija uhapsila je Z. S. (51) iz okoline ovog grada zbog sumnje da je prisiljavao svoju nevenčanu suprugu (26) da pruža seksualne usluge za novac, koristeći njenu tešku materijalnu situaciju i preteći joj. Osumnjičeni je saslušan u Višem javnom tužilaštvu zbog krivičnog dela trgovine ljudima, a tužilac je predložio da mu se odredi pritvor.

Predložen pritvor

- Pritvor je predložen da osumnjičeni ne bi ponovio delo, da ne bi uticao na svedoke i zbog uznemirenja javnosti - saopšteno je iz tužilaštva u Jagodini. Krivična prijava protiv Z. S. usledila je posle dužeg operativnog rada jagodinske policije. Sagovornici kažu da je osumnjičeni sa 25 godina mlađom žrtvom živeo više od dve godine.

- Ona je živela kod Z. S. u njegovoj kući pored groblja. Priča se da ju je podvodio svojim prijateljima, ali i klijentima, koje je pronalazio na razne načine. Navodno je sav novac koji je devojka zarađivala bavljenjem prostitucijom držao kod sebe, a uz to ju je i ucenjivao i pretio joj. Ona je ćutala i trpela sve donedavno, kada je skupila hrabrost i prijavila svog nevenčanog muža - kaže izvor.

Komšije uhapšenog kažu da im je teško da poveruju da je on bio makro, mada važi za "žestokog momka u selu" i svi su izbegavali da mu se zameraju. Navode i da je poznat po trange-frange poslovima.

- Zbog razlike u godinama on joj je poklanjao veliku pažnju i udovoljavao joj, tako je nama izgledalo. Ona je žustra devojka, vozi motocikl, kola, uvek je jurila kroz selo. Jeste, viđali smo kod njih razne ljude, muškarce, društvo, dolazili su razni, a i oni su često odlazili negde. Mislili smo da su druželjubivi. Sad čujemo da ju je on iznajmljivao za seks - priča komšija.

Nije naivno

Komšije kažu i da je žrtva jedno vreme živela u kafani.

- Verovatno ima tu nečega, ne verujem da je baš sve tako naivno. Sada se šuška da ovo nije prvi put da policija ima saznanja o njihovim "avanturama". Priča se i da se žena sada osmelila i da je tražila veći honorar za svoje usluge, ta da su se zbog toga posvađali i ona je rešila da sve prijavi policiji - kaže sagovornik.

Dugo na oku policije

Komšije kažu da je Z. S. bio prevoznik robe, kao i da je radio mehaniku, ali da je najviše vremena provodio sa ženom.

- Navodno, policija je Z. S. dugo imala na oku, ali se sa njegovim hapšenjem moralo sačekati jer je baš tada oboleo od korone, pa je policija čekala da izađe iz izolacije da bi ga privela - priča izvor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike