Auto pokosio tinejdžere na mopedu: Dečak (15) kritično, njegovoj drugarici polomljene ruke i noge

18.11.2020

09:17 >> 09:42

0

Nesreća se dogodila sinoć u selu Reljinac kod Prokuplja

Auto pokosio tinejdžere na mopedu: Dečak (15) kritično, njegovoj drugarici polomljene ruke i noge
Copyright Foto: Pixabay

Petnaestogodišnji dečak i devojčica iz Prokuplja zadobili su teške povrede u stravičnom sudaru koji se dogodio noćas oko 22 časa u selu Reljinac kod Prokuplja.

Oni su se nalazili na mopedu kojim je upravljao dečak, piše Blic. On se, prema nezvaničnim informacijama, sudario sa putničkim automobilom koji je prešao u suprotnu kolovoznu traku pod okolnostima koje se još utvrđuju. Maloletnici su zbog težine povreda hitno transportovani u Klinički centar u Nišu gde se lekari bore za život dečaka.

Pročitajte još: Sudar motocikla i automobila na Paliluli, delovi vozila svuda po putu

Pročitajte još: Težak udes u Dobanovcima: U sudaru automobila i motora poginuo mladić (19)

– Dečak je primljen na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju zbog teške povrede glave, kontuzije pluća i preloma rebara i donjih ekstremiteta. Smešten je u intenzivnu negu i odmah po prijemu intubiran. Nalazi se na mašini za disanje i neposredno je životno ugrožen. Devojčica je hospitalizovana na Klinici za dečju hirurgiju i ortopediju zbog preloma gornjih i donjih ekstremiteta. Dijagnostikom su isključene unutrašnje povrede. Danas će biti operisana – kažu u Kliničkom centru u Nišu.

Nezvanično, maloletnici su se vraćali sa proslave. Prokupačka policija je obavila uviđaj na mestu udesa, a tačan uzrok sudara pokazaće istraga.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike