Oglasio se novosadski sud: Traga se za osobom koja je zvezdi “Granda” zarila nož u srce! Pritvor za učesnike u masovnoj tuči

08.12.2021

09:57

0

Autor: 24sedam

Trojica uhapšenih, O. S. (25), N.R. (22) i D.P. (24) su bili u društvu ranjenog Strahinje Mrđana

Oglasio se novosadski sud: Traga se za osobom koja je zvezdi “Granda” zarila nož u srce! Pritvor za učesnike u masovnoj tuči
Strahinja Mrđan - Copyright Foto: Youtube / Printscreen

Povodom masovne tuče, koja se dogodila u subotu veče u Novom Sadu, kada je teško povređen pevač Strahinja Mrđan (27) iz Veternika i za čijim počiniocem se i dalje traga, Osnovni sud u Novom Sadu izdalo je saopštenje u vezi uhapšenih mladića:

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu je podnelo predloge za određivanje pritvora protiv okrivljenog O. S. zbog nasilničkog ponašanja, krivičnog dela napad na službeno lice u vršenju dužnosti i posedovanja oružja i municije, okrivljenog N.R. zbog nasilničkog ponašanja i okrivljenog D.P. zbog nasilničko ponašanje i napada na službeno lice. Sud je u skladu sa odredbama ZKP-a, saslušao okrivljene, te doneo odluku o predlogu za određivanje pritvora.

Novosadska policija je pre Suda saopštila da je uhapšeno troje mladića posle krvave tuče, a kako saznajemo, radi se o pevačevim drugovima.

- Uhapšeni su O. S. (25), N.R. (22) i D.P. (24) zbog sumnje da su učinili krivična dela nasilničko ponašanje i napad na policjca na dužnosti. Sumnja se da su O.S. i N.R. ispred jednog ugostiteljskog objekta, tukli rukama i nogama Novosađanina (26). Takođe, sumnja se da su O.S. i D.P., u KC Vojvodine tukli još jednog mladića i da su napali policajce - saopšteno je iz policije.

Kako se dalje navodi pretresom stana O.S., policija je našla municiju, pa se on tereti i za nedozvoljeno držanje oružja.

Podsetimo, pevač Strahinja Mrđan, koji je pre sedam godina učestvovao u takmičenju “Zvezde Granda” bio je u subotu uveče sa trojicom sada uhapšenih momaka, kada su se potukli sa drugom grupom mladića.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike