Drmala ga trema dok se takmičio u Zvezdama Granda, a sad mu se bore za život: Ovo je priča o pevaču kome su zarili nož u srce

06.12.2021

15:28

0

Autor: 24sedam

"Vreme će pokazati da li ću se baviti pevanjem"

Drmala ga trema dok se takmičio u Zvezdama Granda, a sad mu se bore za život: Ovo je priča o pevaču kome su zarili nož u srce
Strahinja Mrđan - Copyright Foto: Youtube / Printscreen

Zvezda "Granda" iz Novog Sada, Strahinja Mrđan, uboden je u srce u masovnoj tuči u subotu uveče, ispred jednog ugostiteljskog objekta u pomenutom gradu.

Za ovo delo uhapšeni su trojica mladića za koje se sumnja da su uboli strahinju, ali i pretukli jednog mladića (26). Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Mrđan je još uvek u jako teškom stanju i lekari mu se bore za život, a priča o njegovoj karijeri datira još od 2013. godine.

On je u Zvezdama granda učestvovao u sezoni 2013/2014 kad je imao 19 godina i predstavio se sa pesmom Peđe Medenice, ali nije prošao dalje jer je podrška žirija izostala, nije glasao niko osim pevačice Zorice Brunclik. 

Nakon nastupa je objasnio da će vreme pokazati da li će nastaviti da se bavi pevanjem.

-Trema me je ubila- bilo je jedino što je Strahinja uspeo da izusti posle nastupa na koji su sa njim došli roditelji, sestra i dve prijateljice.

Strahinja se pre pevačke karijere bavio fudbalom, a i sam je rekao da mu je bilo mnogo lakše da nastupa na utakmicama nego da izađe na binu. Ipak, to se s godinama promenilo. 

Podsetimo, Strahinja, kako se navodi, nije bio meta napada, već se našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Još nije ni sa sigurnošću utvrđeno ko je počeo kavgu, kao ni koji je bio povod. 

Međutim, masovna tuča u kojoj je pevač teško povređen, nastavila se i u Kliničkom centru Vojvodine gde su se srele dve suparničke epike su se ranije sukobile ispred Spensa. Tu je došlo do nove tuče, ali i napada na policiju koja ih je razdvojila.

Iz KCV su za mediji objasnili i da oni nisu intervenisali na licu mesta gde je okršaj krenuo i gde je Mrđan ranjen, nego da su povređeni dolazili sami sopstvenim prevozom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike