Braći Jojke produžen pritvor!

22.11.2021

12:23

0

Braća su lišena slobode nakon što ih je Goran Džonić, prvoosumnjičeni za ubistvo brata od tetke Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i dvadesetpetogodišnje ćerke Lidije

Braći Jojke produžen pritvor!
zatvor

Braći A.M. i K.M. iz Moravca, poznatim kao braća Jojke, koji su uhapšeni zbog sumnje da su sa Goranom Džonićem i njegovim sinovima Stefanom i Milanom ubili tročlanu porodicu Đokić, danas je produžen pritvor, saznaje Telegraf.rs.

Braća su lišena slobode nakon što ih je Goran Džonić, prvoosumnjičeni za ubistvo brata od tetke Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i dvadesetpetogodišnje ćerke Lidije, označio kao inspiratore i neposredne izvršioce zločina.

On je pred organima gonjenja kazao da su ga Jojke pretnjama prisilile da ih obaveštava o kretanju Đokića, te da je bio prisutan kada ih je jedan od njih dvojice likvidirao.

Ostao je pri tom iskazu i nakon što su na dokazima iz krivičnog dela pronađeni samo njegovi biološki tragovi. Istiao je da su ga braća prisilila da dodiruje ukradeni novac i druge stvari, kako bi ostavio svoj DNK da oni ne bi bili povezani sa zločinom. Međutim, na prepoznavanju u policiji, identifikovao je samo jednog od njih dvojice iako je i drugi bio prisutan.

Bonus video

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti