"Ubio ga je zbog novca i uzeo koliko mu je trebalo": Potresna ispovest snaje ubijenog Gorana Đokića!

15.11.2021

12:14

0

U jednom danu Verica je izgubila troje najbližih rođaka

"Ubio ga je zbog novca i uzeo koliko mu je trebalo": Potresna ispovest snaje ubijenog Gorana Đokića!
24sedam/M.K.

Nikada, ali nikada nisam posumnjala da je Goran Džonić ubio mog devera i njegovu porodicu. Goran mu je verovao jer su se znali od malih nogu. Ubio ga je zbog novca i uzeo onoliko koliko je njemu bilo potrebno - počinje svoju ispovest Verica Đokić, snaja ubijenog Gorana Đokića.

U jednom danu Verica je izgubila troje najbližih rođaka. Za njihovu smrt osumnjičen je bivši vatrogasa Goran Džonić.

- Njih dvojica su se poznavala od rođenja. Bili su nerazdvojni. Kada su Đokići nestali nisam ni posumnjala na Gorana, koji nam je ujedno i rođak. Sada mi je sve jasno i znam da je to uradio zbog novca koji mu je bio potreban. Ne znam da li njegovi sinovi imaju veze sa zločinom. Otkada su uhapšeni nisam se čula sa Džonićevom suprugom - nastavlja Verica.

O tome kako teče istraga ubistva tročlane porodice Đokić ne zna baš nista.

- Obdukcija nam nije dostavljena. Niko nam se ne obraća. Ni Goranov ni Lidijin telefon nije nađen - tvrdi Verica.

"Njoj je najgore, samo leži i plače"

Trenutno brigu brine o Đokićevoj majci i svojoj deci.

- Goranova majka, moja svekrva, samo leži i plače. Njoj je najgore. Ne znam ni šta bih joj rekla. Izgubila je sina, snahu i unuku - objašnjava Verica.

Goran Đokić je dugo dražao menjačnicu. Ona je, kako Verica kaže, trenutno zatvorena.

- Još nismo odlučili da li ćemo je otvarati i nastaviti Goranov posao - kaže Verica Đokić.

Pre nego što će biti oteti i ubijeni, Goran, Gordana i Lidija Đokić bili su kod njegove majke. Sumnja se da ih je Džonić pratio i tačno znao kada će krenuti ka stanu u Aleksincu. Zaustavio ih je pod izgovorom da mu se motor pokvario na mestu gde je pecao. Šest dana Đokićevi najmiliji nisu znali ništa o njima. Telefoni su im bili ugašeni tri sata nakon ponoći tog 27. septembra. Džonić je jedini znao gde Goran u automobilu drži novac. Nakon hapšenja, Džonić je u zločin uvukao svoje sinove i dvojicu lokalnih mladića poznatih policiji pod nadimkom Jojke, i svi se trenutno nalaze u pritvoru. Zasada dokazi terete samo Gorana Džonića.

- Da ih je on ubio, poverovala sam tek kada je Džonić uhapšen. Mogu da vam kažem da bi mu moj dever dao novca koliko god da mu je bilo potrebno samo da je tražio - ovako se novinarima nakon hapšenja Džonića obratila Verica Đokić.

Bonus video

MUP Srbije

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti