Krvava porodična svađa Srba u Beču: Ženu napao nožem, sinu isekao prste!

08.11.2021

17:25

0

Sin u obračunu odgrizao ocu uvo, a potom ga poprskao biber sprejom

Krvava porodična svađa Srba u Beču: Ženu napao nožem, sinu isekao prste!
Ilustracija - Copyright Ilustracija/ Profimedia

Portparol bečke policije Kristofer Verhnjak kazao je da je jedan 56-ogodišnjak u zajedničkom stanu, u 22.bečkom okrugu, napao svoju 53-ogodišnju suprugu nožem. On joj je tom prilikom naneo teške posekotine po vratu.

Zajednički 24-godišnji sin, koji je pokušao da pomogne majci, takođe je zadobio teške povrede. Otac mu je, naime, isekao više prstiju, koji su momku ponovo prišiveni. U toj brobi mladić je svom ocu odgrizao uvo, a potom ga isprskao i biber sprejom.

Majka je, tokom borbe oca i sina, uspela da pobegne i pozove policiju.

Svo troje, inače poreklom iz Srbije, prebačeno je u bolnicu. Ocu je ponovo prišivreno uvo, nakon čega je pušten iz bolnice, ali je u policijskom pritvoru.

Verhnjak kaže da policija ima teškoće da ustanovi uzrok porodične svađe, pošto učesnici ne žele da govore, ili nisu u mogućnosti. On ističe da to svakako nije alkohol.

Otac je negirao napad na ženu, a njegova supruga i sin još nisu mogli da budu saslušani.

Protiv 56-ogodišnjaka policija je izrekla zabranu prilaska zajedničkom stanu, kao i privremenu zabranu posedovanja oružzja.

I njegov sin će morati da se suoči sa prijavom zbog nanošenja teških telesnih povreda, ali policija ističe da je moguće da je delovao u samoodbrani.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike