Sinovi Džonića imaju alibi za noć ubistva Đokića? Svi u pritvoru!

24.10.2021

07:22

0

Autor: Mi. S.

Stefan, pripadnik Vojske Srbije, bio u kopnenoj zoni bezbednosti, a vatrogasac Milan bio u smeni na poslu

Sinovi Džonića imaju alibi za noć ubistva Đokića? Svi u pritvoru!
stefan dzonic milan dzonic (1) - Copyright Facebook/Stefan Džonić/Milan Džonić

Sinovi Gorana Džonića, Milan i Stefan, kako saznajemo, imaju alibi za noć kada je ubijena porodica Đokić - Goran, Gordana i Lidija. Obojica su, prema zvanično još nepotvrđenim informacijama,radila i nisu mogli direktno da učestvuju u samom zločinu.

Stefan, koji je pripadnik Vojske Srbije, noći između 26. i 27. septembra kad su nestali i ubijeni Đikići, bio je u kopnenoj zoni bezbednosti, a Milan Džonić, inače vatrogasac, bio je u smeni na poslu. Oni su, kako saznajemo, privedeni da bi se proverilo da li su na neki način bili upoznati sa tim šta je njihov otac uradio.

Na imanju Stefana Džonića u Moravcu, da podsetimo, pre nekoliko dana nađeno je 43.000 evra za koji se veruje da su pripadali ubijenoj porodici Đokić. Veći deo novca bio je zakopan u voćnjaku ispod šljive, a manji je bio sakriven u usisivaču u njegovoj kući.

Goran Džonić posle osmočasovnog saslušanja u Višem tužilaštvu u Nišu, rešenjem sudije za prehodni postupak, ostaje u pritvoru narednih 30 dana. Prema zvaničnom saoptenju portparola, podonet je zahtev za sprovođenje istrage protiv Gorana Džonića. i njegovih sinova Stefana i Milana zbog sumnje da su su počinili isto krivično delo.

Podnet je i predlog Višem sudu da svi ostanu u pritvoru kako ne bi uticali na svedoke, zbog visine kazne zaprećene za ovo krivično delo i uznemirenja javnosti.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike