Goran Džonić ponovo pred tužiocem: Zakazano novo saslušanje!

01.11.2021

13:45

0

Za naredni dan zakazano je saslušanje kolega starijeg Džonićevog sina Milana

Goran Džonić ponovo pred tužiocem: Zakazano novo saslušanje!
197544_goran-dzonic-blur-print-facebook-2_orig (1) - Copyright Facebook/Milan Džonić/Stefan Džonić/Goran Džonić

Glavni osumnjičeni u slučaju svirepog ubistva tročlane porodice Đokić, Goran Džonić, biće saslušan ponovo u četvrtak u tužilaštvu.

Danas je održano saslušanje svedoka koji su izneli svoje iskaze o Goranovom mlađem sinu Stefanu Džoniću, a koji su potvrdili Stefanov alibi da je kobne večeri bio na poslu u kopnenoj jedinici bezbednosti.

Kako je za 24sedam već potvrđeno, kolege su potvrdile da je mladi Džonić te večeri bio u kasarni.

- Saslušano je svih pet predviđenih svedoka za danas. Odbrana je zadovoljna, ja sam lično zadovoljan. U narednim danima biće još saslušanja i još nekih istražnih radnji. Biće ponovo saslušan prvoosumnjičeni Goran Džonić. Nije mi poznato koji su razlozi za to, to nije predlog odbrane, tako da ćemo videti - rekao je Milanov i Stefanov advokat Filip Domazet.

Za naredni dan zakazano je saslušanje kolega starijeg Džonićevog sina Milana, koje će govoriti o tome gde je on bio kobne večeri i da li je postojala mogućnost da on učestvuje u svirepom zločinu.

Podsetimo, Goran Đokić, njegova supruga Gordana i dvadesetpetogodišnja ćerka Lidija ubijeni su u noći između 26. i 27. septembra u ataru sela Moravac. Njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra. 

Glavni osumnjičeni, Đokićev brat od tetke Goran Džonić, bio je taj koji je rekao da su mu sinovi pomagali, pa se sada proveravaju njegove tvrdnje.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Maja Kostić

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike