U toku saslušanje svedoka koji će otkriti istinu o Džonićevim sinovima: Proverava se njihov alibi u vreme zločina (VIDEO)

01.11.2021

11:57

0

Razlog saslušanja svedoka je da se proveri alibi optuženih

U toku saslušanje svedoka koji će otkriti istinu o Džonićevim sinovima: Proverava se njihov alibi u vreme zločina (VIDEO)
stefan dzonic milan dzonic (1) - Copyright Facebook/Stefan Džonić/Milan Džonić

Advokat Filip Domazet, branilac Stefana i Milana Džonića koji su u pritvoru zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu tročlane porodice Đokić, rekao je da će danas u Tužilaštvu biti saslušane Stefanove kolege sa posla koje treba da potvrde Stefanov alibi da je te večeri bio na poslu, na dežurstvu.

24sedam/M.K.
 

On je istakao da je jedan svedok već saslušan i da se saslušava još njih četvoro.

- Razlog saslušanja svedoka je da se proveri alibi optuženih, jer njima i dalje ne može da se stavi na teret ništa - rekao je advokat Domazet.

Izjavio i da je rano da se govori o bilo kakvom ishodu u ovom slučaju i da će više detalja biti poznato nakon ovih saslušanja.

Razlog saslušanja svedoka je da se proveri alibi optuženi

Podsetimo, Goran Đokić, njegova supruga Gordana i dvadesetpetogodišnja ćerka Lidija ubijeni su u noći između 26. i 27. septembra u ataru sela Moravac. Njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra. 

Glavni osumnjičeni u ovom slučaju je Goran Džonić, Milanov i Stefanov otac.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Maja Kostić

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike