Ispovest žrtve Slobe Snajpera: "Tukao me na napuštenom stadionu, modrice su mi bile svuda po telu!"

01.11.2021

12:20

0

"Kada god bih progovorila usledio bi udarac"

Ispovest žrtve Slobe Snajpera: "Tukao me na napuštenom stadionu, modrice su mi bile svuda po telu!"
Printscreen/YouTube/Radio021 Facebook

U. J. je u petak svedočila u Višem tužilaštvu u Novom Sadu u sklopu istrage protiv Slobodana Milutinovića Snajpera.

Osumnjičeni Slobodan Milutinović, zvani Sloba Snajper, nalazi se u pritvoru nakon što ga je sredinom septembra policiji za otmicu i zlostavljanje prijavila U. J., koja je bila u emotivnoj vezi sa njim.

- Slobodan Milutinović je te večeri došao do mene na motoru, tvrdeći da želi da razgovaramo. Nisam znala ni šta me čeka ni kuda me vozi. Bio je to neki napušteni stadion. Tukao me je na tribinama, a od silovitih udaraca padala sam niz stepenice - rekla je U. J., između ostalog.

Međutim, po istom scenariju Milutinović se i julu ove godine iživljavao nad svojom žrtvom. Kako se saznaje, U. J. je u sklopu istrage sve o zlostavljanju ispričala prvo u policiji, a zatim u petak u Tužilaštvu.

- Tog dana sam bila sa jednim momkom na kafi. U jednom trenutku sam dobila poruku od Milutnovića. Citiram: "Znam gde sediš i sa kim piješ kafu."  Mi smo već bili raskinuli, a on mi je tvrdio da samo želi da razgovaramo. Poverovala sam mu - ovim rečima pred tužiocem svedočila je U. J.

Slobodan Milutinović, Facebook
 

Ona je navela da je tog dana Milutinović po nju došao motorom. Odvezao ju je na napušten stadion kod Petrovaradina. Čim su tamo došli, počeo je da je vređa i da je udara.

- Molila sam ga da to ne radi. Međutim, kada god bih progovorila usledio bi udarac. Da bi mi dokazao svoju surovost, odveo bi me do vrha tribina i tu me udario po nogama. Kada bih izgubila ravnotežu skotrljala bih se nekoliko stepenica niže. Modrice su mi bile svuda po telu - pričala je U. J. pred tužiocem.

Kako se saznaje, nakon zlostavljanja Milutinović je uzeo njen mobilni telefon i dao joj ga. Tada joj je naredio da pozove drugaricu kako bi je odvezla kući.

- Dok smo čekali da ona dođe po mene, Slobodan mi je zapretio da nikome ne smem ništa da kažem. Tačno je da sam tada sve prećutala iz straha za svoju porodicu i sebe. Ni kod lekara nisam smela da odem jer bi odmah obavestili policiju o tome - dodala je U. J.

Kada je drugarica došla po nju, zajedno su sanirali rane i povrede koje je imala po telu. Stavljala je obloge na mesta koja su otekla, a puder na modrice.

Printscreen/Instagram/192.rs
 

Prema informacijama, roditeljima nije smela ništa da kaže već ih je slagala da je pala.

U nastavku istrage u Višem tužilaštvu svedočiće i devojka koju je Milutinović pozvao da dođe po pretučenu drugaricu. Milutinović je uhapšen pre mesec i po jer je U. J. oteo i odveo u stan. Ona je uspela da dođe do telefona i pošalje poruku sestri sa lokacijom gde se nalazi. U. J. je ispričala šta je sve preživela.

Devojka nije krila da je bila u emotivnoj vezi sa Milutinovićem, koji ima suprugu i dvoje dece, i da je zlostavljanje počelo onog trenutka kada je rešila da stavi tačku na njihovu vezu i svoj život počne iz početka.

BONUS VIDEO:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti