"Dvanaest minuta se borio za život pre nego što je umro": Jadranka godinama ne zna ko joj je izrešetao sina kik-boksera sa 13 metaka!

30.10.2021

14:47

0

Jadranka Jović kaže da je Nikola bio zdravo dete, odličan đak i uspešan bokser koji je bio naklonjen crkvi i prijateljima

"Dvanaest minuta se borio za život pre nego što je umro": Jadranka godinama ne zna ko joj je izrešetao sina kik-boksera sa 13 metaka!
Jadranka Jović - Copyright Printskrin: TV Pink

Jadranka Jović, majka ubijenog kik boksera Nikole Jovića (23) iz Leskovca, koji je likvidiran na rođendan ispred zgrade u kojoj je živeo u leskovačkom naselju Dubočica, ni posle tri godine ne zna ko je i zbog čega ubio njeno dete.

Jadranka Jović kaže da je Nikola bio zdravo dete, odličan đak i uspešan bokser koji je bio naklonjen crkvi i prijateljima. Pre nego što su ga ubili Nikola je bio kod majke, gde su pričali o proslavi njegovog rođendana.

- Dečko je bio bokser, zdravo dete, odličan učenik u školi, iskreno bio naklonjen crkvi, veri, drugarima. Pre nego što se desilo ubistvo, bio je kod mene. Njegov otac i ja ne živimo već dugo zajedno. On je došao i pravili smo planove za njegov rođendan. Kasnije je otišao do grada i negde posle 12 sati, našao se sa ocem, koji je sedeo sa kolegama, na pumpi, gde mu je otac čestitao rođendan i dao mu 2.000 dinara da popije piće. Tada se Nikola pozdravio sa svim tim kolegama žandarmima, a zatim odlazi u klub sa drugom na piće - ispričala je Jadranka za Pink.

Jadranka navodi da je u Nikolu ispaljeno 13 metaka, da je nakon napada nesrećni mladić bio pribran i da je vezao majicu preko rane, kao i da se 12 minuta borio za život, nakon čega je preminuo.

Telo je, dodaje Jadranka, pronašla policija nakon što su stanari prijavili kako su čuli nekoga da doziva pomoć. Kaže i da su pripadnici Žandarmerije došli sutradan u njihovu kuću da izjave saučešće, iako su prema rečima ove majke, bili na mestu zločina.

- U međuvremenu, dok je Nikola bio u klubu, njegov otac sa još troje žandara odlazi kod nas u stan u Dubočicu da se navodno počaste za Nidžin rođendan. Tu su oni sedeli, ali se vreme poklapa sa Nikolinim izlaskom iz kluba. Oni su dobili poziv, kao nekom kolegi treba pomoć. Nikolin otac je hteo da krene, ali mu oni nisu dozvolili. Sa kamera se vidi kada Nikola dolazi ispred zgrade, troje žandara je tu, Nikola prolazi pored njih i onda kreće pucnjava na par koraka od njih. Mi smo te snimke dobili iz SUP-a. Nikola je pokušao da beži prema njima, međutim, nastavili su da pucaju. Ubica ga je pogodio sa šest metaka dok je bežao, dok je naknadno 7 metaka ispalio iz daljine, kada je Nikola pao. Onda, nestaju Nikoli sat, patike, jakna, još uvek pokušavam to da nađem. Verujem da je to namerno sklonjeno, jer tu su dokazi. On, kada je upucan, bio je svestan, skinuo je majicu i vezao ranu. Nadležni nisu reagovali što smatram da je bila građanska dužnost, a neka žena je iz okolnih kuća prijavila da je neko dozivao pomoć. 12 minuta je bio živ, borio se 12 minuta i onda je preminuo. Pronašla ga je policija. Žandarmi su pobegli sa lica mesta, da bi sutradan došli da izjave saučešće i kažu da su za sve saznali iz medija - kaže Jadranka i dodaje:

- Jedino želim da saznam istinu, ko je ubio Nikolu sa 13 metaka? Neka mržnja je u pitanju, ja to mislim. Za njega jedino lošu reč može da kaže neko ko ga nije poznavao. Nikada nismo imali probleme. Ubijen je baš na rođendan - zaključila je ova neutešna majka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike