Džonić se vraćao na mesto zločina? Novi detalji o ubistvu porodice Đokić!

26.10.2021

17:17

0

Autor: J.J.

Zahvaljujući video zapisima u selu Tešica, rekonstruisano je kretanje Gorana Džonića 25., 26. i 27. septembra

Džonić se vraćao na mesto zločina? Novi detalji o ubistvu porodice Đokić!
Goran Džonić 2 - Copyright Foto: Facebook

Novi dokazi nagoveštavaju da je Goran Džonić i posle ubistva Đokića za koje je osumnjičen, odlazio na šljunkaru Dudine bare gde ih je prethodno likvidirao, pa spalio i gde su tela pronađena, kako bi uklonio tragove ovog svirepog ubistva!

- Džonić je viđen kako vozi Đokićev automobil ka selu Tešica oko dva sata iza ponoći, a na nadzornim kamerama se vidi i njegov povratak na žutom skuteru oko četiri sata ujutro ka Moravcu. Nekoliko sati kasnije je viđen kako ide ka nasipu, a smatra se da je išao da proveri da li treba da ukloni još neke dokaze sa mesta zločina – priča izvor "Novosti".

Podsetimo, Goran Đokić, njegova supruga Gordana i ćerka Lidija nestali su u noći između 26. i 27. septembra dok su iz Moravca, gde su posetili Goranovu majku, išli kući u Aleksinac. Njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra u njivama u Moravcu.

Za njihovo ubistvo osumnjičen je Goran Džonić, brat od tetke ubijenog a motiv stravičnog ubistva je navodno koristoljublje, jer je ubica dugovao velike sume novca brojnim poveriocima, uključujući i žrtvu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike