Džonić preti da će se ubiti: Šta proganja osumnjičenog za likvidaciju Đokića? Plače, ne jede, traži milost za sinove

25.10.2021

17:25

0

Autor: 24sedam

Goran Džonić često plače i deluje vrlo isrcpljeno, a kako je i sam navodno rekao u tužilaštvu, od hapšenja uopšte ne jede.

Džonić preti da će se ubiti: Šta proganja osumnjičenog za likvidaciju Đokića? Plače, ne jede, traži milost za sinove
goran dzonic BLUR print facebook (2) - Copyright Printscreen/Facebook

Goran Džonić (54), vatrogasac u penziji, osumnjičen da je sa svojim sinovima i dvojicom kriminalaca, likvidirao Gorana Đokića i njegove ženu Gordanu (57) i ćerku Lidiju (25), ponaša se vrlo čudno

Goran Džonić iz Moravca, osumnjičen da je sa četvoricom saučesnika ubio porodicu Đokić iz Aleksinca, od četvrtka je u pritvoru, u kom će sigurno provesti i narednih mesec dana, a kako izvor Kurira upoznat sa slučajem kaže, on se i tamo, kao i što je bio slučaj i na saslušanju, ponaša vrlo čudno.

Džonić često plače i deluje vrlo isrcpljeno, a kako je i sam navodno rekao u tužilaštvu, on od hapšenja uopšte ne jede.

- Rekao je i da je bolestan, da ima šećer. Vrlo je dezorijentisan i konfuzan. Da li on to sve svesno radi, jer mu je to deo taktike, ili je zaista u teškom emotivnom stanju tek će se utvrditi. On će verovartno biti podvrgnut neuropsihijatrijskom veštačenju kako bi se utvrdilo da li ima neku duševnu bolest, a naročito zbog toga što je iz vatrogasne službe otišao u invalidsku penziju kao psihički bolesnik. Mada, oni koji ga znaju da je on tu invalidsku penziju smućkao preko svojih veza - objašnjava izvor.

Džonić je nekoliko puta ponovio "da će se ubiti".

- Meni dođe da se ubijem! Samo se nadam da će mi se sinovi iz svega ovoga izvući živi i zdravi - navodno je rekao Džonić nakon što mu je određen pritvor od 30 dana.

Da se Goran Džonić ponaša krajnje neuobičajeno potvrdio je i Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova.

- Glavni osumnjičeni je prirpemao alibije i pokušao da opravda svako svoje kretanje, a pokazivao je potpuno odsustvo empatije, kao da se ništa nije desilo. Samo kada bi se došlo do njega, on bi počeo da plače i gubi živce, ali kada bi ga pitali za članove njegove porodice - da li bi neko od njih mogao da izvrši ubistvo, rekao je da bi mogao. To je čovek spreman na sve - rekao je Vulin u emsiji Hit tvit na televiziji Pink.

Goran Džonić nalazi se u pritvorskoj jedinici zatvora u Nišu u karantinu. On je pri prijemu pregledan i testiran antigeskim testom i negativan je na kovid.

Iza rešetaka su i njegovi sinovi, ali svako od njih u višekrevetnoj sobi i razdvojeni kako ne bi komunicirali.

- Džonić je dobio paket u kome se nalazila garderoba i lekovi. Izlazio je u šetnju sa ostalim pritvorenicima. Za sada se nije žalio na uslove niti pravio probleme. Nije imao posete - objašnjava sagovornik Blica blizak celom slučaju.

Podsetimo, nakon hapšenja Gorana Džonića iz Moravca koji se sumnjiči da je na brutalan način usmrtio Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i ćerku Lidiju (26), kao i privođenja njegovih sinova Stefana i Milana kao i dvojice Moravčana K. M. (40) i A M. (39), koji se sumnjiče za umešanost u ovo teško krivično delo, niška policija i dalje intenzivno radi na povezivanju svih delova složenog mozaika ovog nezapamćenog zločina.

Nakon pronalaska novca koji je bio zakopan u voćnjaku njegovog sina koji radi u Vojsci Srbije, Džonić je, prema nezvaničnim informacijama, priznao krivično delo, ali je pokušao da umanji svoju odgovornost tako što je kao saučesnike označio dvojicu muškaraca iz Moravca - K. M. (40) i A. M. (39) koji pripadaju kriminalnom miljeu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike