Zaspala sa cigaretom, pa izgorela: Detalji požara u Kaluđerici (VIDEO)

24.10.2021

15:06

0

Autor: D.A.

U požaru stradala D. K, koja je bila sama u stanu u momentu izbijanja vatre

Zaspala sa cigaretom, pa izgorela: Detalji požara u Kaluđerici (VIDEO)
kaluđerica 3 - Copyright 24sedam/D. A.

U požaru koji je danas oko 13.46 sati izbio u beogradskom naselju Kaluđerica stradala je D. K. (73) koja je živela sama. Njen stan je potpuno uništen, a prema prvim nezvaničnim informacijama, ona je zaspala sa ciigaretom što je izazvalo požar.

Vatrena stihija izbila je u Ulici Dragoljuba Stojanovića u Kaluđerici u zgradi u kojoj je smešteno šest stanova, a u jednom od njih izbio je požar.

24sedam/D. A.
 

- Samo njen stan je potpuno izgoreo. Bila je sama u trenutku kad je plamen izbio, pa su rođaci ubacili crevo i pokušali da je spasu dok nisu došli vatrogasci. Ostali stanari su evakuisani - saznajemo od policije.

Živela je sa sinom. U momentu kad smo bili na mestu tragedije samo nam je rekao da je to bila njegova majka i da ne može da priča.

- Moja majka je preminula u požaru. Potresen sam, ne bih da pričam. Bilo je kasno da joj se pomogne - jedva je prozborio sin preminule D. K.

24sedam/D. A.
 

Prema rečima očevidaca, požar je brzo ugašen i moglo je da bude mnogo gore. Ostali stanari zgrade su izašli preko krovnog ulaza. Vatrogasci kažu da bi se svi pogušili da nisu uspeli na vreme da dođu. U stanu iznad je bilo četvoro ljudi.

- Nije mnogo izlazila, ja je nisam viđala. Znam samo da ima sina. Strašno je to što se desilo - priča komšinica iz ulice. 

Da li je ovo pravi uzrok požara utvrdiće dalja istraga. U gašenju je učestvovaslo pet vozila sa 22 vatrogasca.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike