Menjali imena i dovođeni u vezu sa dilovanjem narkotika: Ko su uhapšena braća zbog ubistva Đokića?!

23.10.2021

11:02

0

Autor: 24sedam

Oni su odranije poznati policiji, a prati ih glas da su dosad u više navrata menjali svoja imena – upravo zbog brojnih krivičnih dela koja su počinili

Menjali imena i dovođeni u vezu sa dilovanjem narkotika: Ko su uhapšena braća zbog ubistva Đokića?!
hapsenje osumnjiceni ubistvo djokici4 - Copyright Printscreen/MUP

Dvojica uhapšenih u Nišu, koje je osumnjičeni Goran Džonić (59) označio kao saizvršioce u trostrukom ubistvu porodice Đokić iz Aleksinca, su dva rođena brata iz okoline Niša. Reč o braći Milošević, koji su više puta dosad menjali imena, a navodno su dovođeni u vezu s dilovanjem narkotika.

U pitanju su Konstantin i Kostadin Milošević a kako pišu mediji, obojica su odranije poznata policiji i imaju podebeli dosije. Privedeni su u velikoj akciji policije koja je sprovedena tokom jučerašnjeg dana, a zasad nije poznato kakvu su tačno ulogu imali u brutalnom zločinu, koji je šokiralo Srbiju.

Oni su odranije poznati policiji, a prati ih glas da su dosad u više navrata menjali svoja imena – upravo zbog brojnih krivičnih dela koja su počinili.

Jedan od Miloševića hapšen je 2011. godine u velikoj akciji policiji, zbog sumnje da je bio deo međunarodnog lanca šverca kokaina iz Južne Amerike ka zapadnoj Evropi. Navodno, njegov zadatak je bio da iz luka u Holandiji i Belgiji, uz saučesnika, prebaci drogu do Švedske gde je bilo krajnje odredište.

Podsetimo, najpre je uhapšen Goran Džonić, penzionisani vatrogasac, a na njegovom imanju je pronađena i veća suma novca. Sa druge strane, u njegovom stanu u Aleksincu nađen je pištolj, za koji se pretpostavlja da je korišćen u pljački koja se završila masakrom porodice Đokić.

Inače, Goran, Gordana i Lidija Đokić nestali su u noći između 25. i 26. septembra, kada su se iz sela Moravac vraćali u Aleksinac.  Njihova tela i spaljen auto pronađeni su šest dana kasnije. Goran je bio vlasnik menjačnice, pa se pretpostavljalo da je motiv surove likvidacije koristoljublje. Takođe se znalo da sa sobom uvek ima veću sumu novca.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike