Nova akcija niške policije: Priveli dvojicu muškaraca iz automobila sa aleksinačkim tablicama, sumnja se da su povezani sa ubistvom Đokića?

22.10.2021

18:47

0

Autor: M. P.

Zvanično još uvek nije poznato da li akcija hapšenja ima veze sa slučajem u Moravcu, na čijem potpunom rasvetljavanju intenzivno radi niška policija

Nova akcija niške policije: Priveli dvojicu muškaraca iz automobila sa aleksinačkim tablicama, sumnja se da su povezani sa ubistvom Đokića?
Pixabay

Niška policija uhapsila je dvojicu muškaraca oko 17.10 časova koji su uz velike mere obezbeđenja sprovedena u sedište niške Policijske uprave. Istovremeno, šlep kamion Parking servisa, dovezao je i džip “porše kajen” aleksinačkih registarskih oznaka, zbog čega su građani, pred čijim očima se odigrala dramatična scena sprovođenja uhapšenih, pomislili da je u pitanju akcija koja je u vezi sa rasvetljavanjem slučaja u Moravcu, iako potvrde zvaničnih organa još nema.

 Sa rukama vezanim lisicama iza leđa, dvojica pripadnika interventne jedinice prvo su sprovela jednog muškarca, bukvalno utrčavajući sa njim u zgradu policije, a nakon nekoliko trenutaka i drugog, vidno krupnije građe, po istom scenariju.

Sprovođenje uhapšenih jedan policajac beležio je kamerom. Pred zgradu niške policije, ubrzo je dovezen i luksuzni “poršeov” džip, u pratnji inspektora kriminalističke policije u civilu koji su na sebi imali pancire i pištolje na opasačima, što znači da su prethodno učestvovali u akciji hapšenja.

Kako “Blic” saznaje, dvojica muškaraca uhapšeni su oko 17 časova u Ulici Kosovke devojke u niškom naselju Pantelej, u planiranoj akciji policije.

-Oni su ušli u Kosovke devojke kod Pantelejske crkve i krenuli prema Pantelejskoj ulici, kada su ih, posle nekoliko stotina metara, zaskočili policajci. Očigledno su ih čekali na tom mestu jer ko uđe u Kosovke devojke, ne može ni levo ni desno, a tu je uvek gužva, tako da nema bežanja. Inspektori u civilu sa pancirima i policajci u punoj opremi, istrčali su za nekoliko sekundi i savladali dvojicu muškaraca. Sve se završilo brzo, džip je posle toga odmah zakačen za vozilo Parking servisa i odšlepan - kaže jedan od očevidaca.

Zvanično još uvek nije poznato da li akcija hapšenja ima veze sa slučajem u Moravcu, na čijem potpunom rasvetljavanju intenzivno radi niška policija, ili je u pitanju neki drugi slučaj. Očekuje se saopštenje niške policije povodom ovog događaja.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti