Žena osumnjičenog Džonića privedena: Policija je upravo odvela! (FOTO+VIDEO)

22.10.2021

11:07

0

Autor: 24sedam

Policajci trenutno pretražuju i imanje Džonića

Žena osumnjičenog Džonića privedena: Policija je upravo odvela! (FOTO+VIDEO)
pretres kuca SUZANA dzonic policija foto sivacki (1) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Suzana Džonić, supruga Gorana Džonića, koji je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu porodice Đokić, nakon pretresa dvorišta odvedena je policijskim kolima.

Takođe, Džonićeva majka Mila, kada joj je odvedena snaja Suzana u pratnji dva policijska vozila u policiju u Aleksinac, zatvorila je kapiju, zaključala je i rekla da nema ništa da kaže.

Podsetimo, naša ekipa je jutros fotografisala automobil crne boje koji je ušao u dvorište porodice Gorana Džonića, osumnjičenog za ubistvo tročlane porodice Đokić. U njemu su bili majka, otac i supruga osumnjičenog.

Pretpostavlja se da su se njegova majka, otac i supruga jutros vratili sa saslušanja iz policije, u koju su otišli nešto pre osam sati.

24sedam/Goran Sivački
 

Takođe, policajci trenutno pretražuju imanje Džonića, ulaze u sve prostorije, ali i kosama krče zaraslo šiblje oko same ograde kuće. Pretražuju se i njive koje se nalaze oko njihove kuće.

Goran Džonić (52) osumnjičen je da je kobne noći svoje rođake, porodicu Đokić, Gorana, Gordanu i Lidiju, presreo na žutom skuteru.

 

 

Naime, sumnja se da je Džonić kobnog 26. septembra, oko ponoći, kada su se vraćali iz Moravca ka svojoj kući u Aleksincu, presreo svoje rođake Đokiće. Na koji način ih je tačno namamio da ga prate do zabačenog dela u ataru sela Moravac, ili ih je tamo odveo pod pretnjom pištoljem, zasada nije poznato.

Na toj lokaciji on ih je, kako se sumnja, sve troje ubio hicima iz pištolja, a potom je njihova tela zapalio.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike