Rođaci Dijane Hrkalović iz Like misle da je u pitanju nameštaljka: "Njeni roditelji su se hvalili da je najbolji đak na fakultetu"

20.10.2021

12:16

0

Autor: D.A.

Dedu su joj ubili nakon „Oluje” i zapalili kuću

Rođaci Dijane Hrkalović iz Like misle da je u pitanju nameštaljka: "Njeni roditelji su se hvalili da je najbolji đak na fakultetu"
Dijana Hrkalović ATA Images/Miloš Tešić - Copyright Dijana Hrkalović ATA Images/Miloš Tešić

Nekadašnja državna sekretarka u MUP-u Dijana Hrkalović od petka se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je učestvovala u prikrivanju dokaza u vezi sa ubistvom Vlastimira Miloševića i trgovala uticajem. U hrvatskim medijima pojavile su se i informacije o njenim korenima, ali i mišljenja Dijanine rodbine.

Njeni rođaci tvrde da je Dijana iz fine i obrazovane porodice, a pripala joj je i naslovna strana u medijima "Fatalna Ličanka Dijana trese celu Srbiju”.

Hrvatski mediji uputili su se u Doljane, rodno selo Dijaninog dede i oca koje se nalazi u Lici kraj Otočca.

- Mala Dijana je sarađivala s mafijašima. Ne mogu da verujem. A ima tako fine roditelje, koji su vrlo obrazovani. Možda se radi o nameštaljci, ali ko će ga znati - prenosi 24 sata.hr izjavu Dijaninog rođaka.

Rođaci su novinarima ispričali i razvojni put Dijaninog tate Daneta.

- Dijanin otac Dane je već sa 17 godina otišao u Požarevac. Išla mu je škola, bio je vrlo bistar. Tamo je završio škole, radio je kao inženjer, te se oženio i dobio Dijanu i njenog brata. Nju sam zadnji put video kad je imala pet-šest godina. Dete kao dete, zaigrano i bezbrižno. A njenog oca, strica i dedu poznajem. Dedu su joj ubili nakon „Oluje” i zapalili kuću. Dijanin stric je izgradio novu kuću ovde, ali nisu više dolazili, pa je sve zaraslo – ispričao je rođak za taj list.

Meštani su za njenog dedu ispričali da je bio veoma tvrdoglav, da je voleo da popije, dok za njenog oca navode da je bio dobar čovek.

- Njeni roditelji su se hvalili da je najbolji đak na fakultetu, da je završila visoke škole. Nadam se da to nije istina nego nameštaljka, žao mi je njenih roditelja - ispričali su meštani za list.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike