Advokat Borović za 24sedam: "Ovo je dokaz da ubistvo Miše Ognjanovića nema veze sa ratovima Luke Bojovića"

17.10.2021

18:00

1

Autor: D.A.

"Policija poodavno zna sve o slučaju ubistva Miše Ognjanovića"

Advokat Borović za 24sedam: "Ovo je dokaz da ubistvo Miše Ognjanovića nema veze sa ratovima Luke Bojovića"
borivoje borović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Nakon hapšenja bivše državne sekretarke Dijane Hrkalović u petak, u medijima su se pojavili transkripti razgovora između ubijenog advokata Luke Bojovića Dragoslava Miše Ognjanovića i Lukinog kuma Dragoslava Miloradovića Galeta, a glavna tema razgovora koji su isplivali je upravo Hrkalovićeva.

Foto:MUP
 

Naime, Miša i Gale razgovaraju prvo o dolasku Darka Eleza u Srbiju i njegovim poslovima, a zatim pominju Dijanu i nastavljaju razgovor o njoj. Kako je navedeno u medijima ključan deo jeste razgovor o erotskim fotografijama Hrkalovićeve, a koje je Ognjanović navodno posedovao.

Razne spekulacije su se pojavile od kada su transkripti objavljeni, a kolega i prijatelj Miše Ognjanovića, advokat Borivoje Borović za 24sedam je rekao da transkripti dokazuju zbog čega je Ognjanović praćen.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Policija poodavno zna sve o slučaju ubistva Miše Ognjanovića, a ti transkripti koji su, po mom mišljenju, možda i autentični dokazuju da je on sve vreme bio na policijskim merama. Prisluškivan je od strane policije, a sve o njemu se dostavljalo kiminalnim grupama. Pratila ga je naša policija na čelu sa Dijanom Hrkalović- rekao je Borović za naš portal.

Advokat Borović je dodao da je trebalo da sva praćenja razgovora Miše Ognjanovića budu predata ili njemu dok je bio živ ili njegovoj porodici da bi kao dokaz mogli biti uništeni. 

On je naglasio da je bilo jasno da Mišino ubistvo nije moglo da ima veze sa ratovima koje je vodio Luka Bojović jer su njih dvojica zajedno radili na njegovom slučaju, a da se on čak eksponirao više nego Miša.

Luka Bojovič pred sudom u Španiji
 

Kako navode mediji, Dijana je dok je bila na poziciji iskoristila dobre odnose sa vođom "kavčana" Radojem Zvicerom i pitala njega da on bude taj koji će presuditi Ognjanoviću, ali on nije hteo pa je zadatak povren upravo Elezu o čijem dolasku Miša i Gale i pričaju u snimljenom razgovoru. 

Podsetimo, Dragoslav Miša Ognjanović ubijen je 28. jula 2018. na Novom Beogradu ispred zgrade u kojoj je živeo, a njegov sagovornik takođe je likvidiran i to samo nekoliko dana nakon razgovora koji je objavljen.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike