Džoni sa Vračara silovao Mitićevu devojku?! Udružio se sa "škaljarcima", pa završio u Veljinoj klanici!

21.10.2021

06:00

0

Autor: 24sedam

Do hapšenja u februaru bili su toliko jaki da su kidnapovali žrtve usred bela dana u centru Beograda

Džoni sa Vračara silovao Mitićevu devojku?! Udružio se sa "škaljarcima", pa završio u Veljinoj klanici!
Copyright Foto: 24sedam/Printskrin

Nikola Mitić (33), iz Beograda, otet je 10. avgusta 2020. godine na Dedinju. Sumnja se da su za njegovo ubistvo krivi Veljko Belivuk i Marko Miljković. 

Klan Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, bio je strah i trepet u Srbiji do hapšenja u februaru. Oni su bili toliko jaki da su kidnapovali žrtve usred bela dana, i to na lokacijama u centru Beograda.

Podsećamo, Tužilaštvo za organizovani kriminal dobilo je krivičnu prijavu o proširenju istrage protiv Veljka Belivuka i Marka Mesara Miljkovića. kao i pripadnika njihovog klana, zbog sumnje da su oteli i likvidirali Mitića i Gorana Mihajlovića.

Nikola Mitić / Nestali Srbija
 

Tog kobnog avgusta, oko 16 časova Mitić je trebalo da se nađe sa sestrom, ali na zakazani sastanak nije došao. Da je Mitić nestao. prijavljeno je u avgustu prošle godine, a policija je navela da je za njegovo ubistvo osumnjičen Senad Rešović.

On je, kako je saopštio MUP Srbije, osumnjičen da je, zajedno sa V. B., M. M., M. B., D. T., V. D., N. S., S. L., V. G., A. S., S. R. i B. H., 10. avgusta prošle godine oteo Nikolu Mitića, kojeg su zatim odveli u naselje Ritopek i tamo ga, kako se sumnja, ubili.

Operativni podaci pokazuju da su Belivuk i Miljković naredili ubistvo Mitića zbog njegove bliskosti sa Lazarom Vukićevićem.

- Mitić je. prema nekim informacijama. imao kontakte sa Belivukovom i Miljkovićevom grupom. Bio im je interesantan i zbog veze sa Lazarom, pa su to pokušavali da iskoriste da namame i ubiju Vukićevića. On to nije hteo. Slutio je da bi i njega ubili, što su na kraju i uradili. Mitić je bio blizak i sa imenjakom Vušovićem, zvanim Džoni, sa Vračara, Belivukovim i Miljkovićevim "vojnikom". Onda se okrenuo Ljubomiru Markoviću Kići - navodi izvor iz istrage.

Miljković i Belivuk Printscreen
 

Sukob sa Džonijem sa Vračara

- Navodno je Nikola Vušović Džoni silovao Mitićevu devojku, te mu je onda ovaj okrenuo leđa. Vukićević je pak pucao u Vuševića i ranio ga. Ostale su posledice od tog ranjavanja i Džoni sa Vračara je šepao, pa su mu dalii nadimak Ćopavi Džoni. I Mitić i Lazar su imali sukob sa Vuševićem, i to je bila karika koja ih je spojila, ali im i presudila - navodi izvor iz istrage.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike