Ubica Đokića pobegao crvenim vozilom?! Policija ispituje meštane da li neko vozi takav automobil

16.10.2021

16:55

0

Autor: J.J.

Saobraćajna policija postavila je vozila na ulaz u selo iz pravca Žitkovca, mada nije bilo zaustavljanja automobila niti kontrolisanja vozača, primetno je bilo da se prati ko ulazi i izlazi iz ovog mesta

Ubica Đokića pobegao crvenim vozilom?! Policija ispituje meštane da li neko vozi takav automobil
24sedam/M.K./Printscreen/facebook

Prema navodima meštana, današnje prisustvo policije u Moravcu ipak nije bilo samo deo rutinske potrage za izvršiocem, već su se bavili konkretnim tragom.

Kako se saznaje od izvora iz istrage, pojačano prisustvo policije u Moravcu deo je opsežne istrage nezapamćenog zločina, tačnije ubistva porodice Đokić. Policija češlja teren i bukvalo ide ok kuće do kuće. Kako su meštani Moravca rekli, oni se raspituju za mali crveni automobil. Da li neko od meštana poseduje takav..Ko ga vozi?

- Raspitivali su se za neko malo crveno vozilo, da li ga je neko video, da li neko od nas ima takav automobil. Pretpostavljam da je to vozilo verovatno primećeno na snimcima video kamera koje je policija uzela. I ranije se pominjao neki crveni automobil kao sumnjiv, ali od jutros ga baš traže - kazao je jedan stanovnik ovog sela.

24sedam/Goran Sivački
 

Ne može ni muva da proleti

Pripadnici Interventne brigade PU Niš, aleksinačka i saobraćajna policija rano jutros ušli su u Moravac. Saobraćajna policija postavila je vozila na ulaz u selo iz pravca Žitkovca, mada nije bilo zaustavljanja automobila niti kontrolisanja vozača, primetno je bilo da se prati ko ulazi i izlazi iz ovog mesta.

Oko podneva, saobraćajna policija premestila se u suprotni pravac, odnosno na izlaz iz Moravca ka Tešici. Istovremeno, dva policijska kombija stajala su na raskrsnici glavnog puta kroz Moravac i puteljka koji vodi ka tzv. Dudinim Barama, mestu gde su 2. oktobra pronađena tela Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i dvadesetpetogodišnje ćerke Lidije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti