"Nemam veze sa svirepim ubistvom porodice": Zoran S. odrobijao Đokića, pretukao ga šipkom pre više godina

15.10.2021

11:56

0

Autor: 24sedam

U samo nekoliko dana policija je meštanina iz okoline Aleksinca četiri puta saslušavala

"Nemam veze sa svirepim ubistvom porodice": Zoran S. odrobijao Đokića, pretukao ga šipkom pre više godina
24sedam/Goran Sivački

Zoran S. (53) iz sela u okolini Aleksinac, koji je odslužio višegodišnju zatvorsku kaznu zbog prebijanja Gorana Đokića pre četiri godine, kaže da sa ubsitvom porodice Đokić nema nikakve veze.

Policija je, prema pisanju "Kurira",  tokom istrage smrti Gorana, Gordane i Lidije Đokić ispitala više desetina građana, a među njima i ljude koji su vlasniku menjačnice navodno dugovali novac ili bili u sukobu sa njim. Tako se i došlo do Zorana S. koji je osuđen na tri i po godine zatvora jer je Đokića pretukao šipkom ispred menjačnice.

Printscreen/Facebook/
 

- Do sada sam četiri puta ispitivan i to za samo nekoliko dana! Nemam veze sa ovom strahotom u Moravcu, svoj sam dug odslužio iza rešetaka. Policija me ispituje jer sam u leto 2017. godine pretukao Gorana ispred menjačnice. To je tačno, istukao sam ga, sve je trajalo samo dva minuta, a ja sam godine zbog toga proveo u zatvoru. Kada sam izašao na slobodu nije mi padalo na pamet da se sukobljavam sa njim - priča Zoran S.

Kako kaže, Gorana Đokića godinama nije video.

- Slabo odlazim u Aleksinac i nisam bio siguran ni da bih Đokića prepoznao da sam ga ponovo sreo. Zoran S. posle izlaska iz zatvora posvetio se seči drva, a kako kaže, vreme uglavnom provodi na planini Jastrebac.

Sagovornik navodi da on ni pre četiri godine nije imao nameru da pretuče Đokića šipkom:

- Hteo sam da se razračunam sa drugim čovekom, Goran se našao tu, počeo da ga brani i ja sam ga pretukao, dok je taj drugi pobegao. Našao se na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti