"Zario mu nož u srce i pluća, a drugog zadavio golim rukama": Svirepo iskasapili svoje partnere, a obojicu povezuje jeziva stvar!

02.10.2021

06:30

1

Autor: J.J.

Prvi slučaj se dogodio pre tri godine, a drugi pre nekoliko dana

"Zario mu nož u srce i pluća, a drugog zadavio golim rukama": Svirepo iskasapili svoje partnere, a obojicu povezuje jeziva stvar!
transvestiti - Copyright Printskrin/facebook

Milan S. poznatiji po nadimku Anči (38) iz Novog Bečeja uhapšen je zbog sumnje da je ubio ljubavnika i dugogodišnjeg partnera Danijela C. (43). Sumnja se da je zadavio Danijela, koji je bio u invalidskim kolicima.

Ova tragedija se dogodila u sredu uveče u Danijelovoj kući u Ulici Bore Glavaškog 9 u Novom Bečeju. Nakon što je počinio ubistvo, Milan, koji je inače iz Beograda i transvestit je, došao je do kuće rođake ubijenog partnera i priznao da je zadavio Danijela.

- Morao sam to da uradim, nisam više mogao da izdržim - rekao je Milan.

Stravičnu priču o ubistvu na periferiji Novog Bečeja ispričala je Ilona Đ. koja je rođaka ubijenog Danijela.

- Milan je transvestit, a s mojim rođakom je bio u dugogodišnjoj emotivnoj vezi, koja nije bila harmonična. Priznao nam je da je zadavio Danijela. Plakao je i bio vidno uznemiren. Tresao se. On je bolestan, ima epilepsiju. Pozvala sam Hitnu pomoć. Kad je došlo sanitetsko vozilo, Milan je rekao da pozovu policiju i da on neće da beži. Ponavljao je da je to uradio jer više nije mogao da trpi Danijela - rekla je Ilona Đ. za medije.

Printscreen/Facebook/anci spasic
 

Inače, Danijel je od 2013. godine bio u invalidskim kolicima, jer je pao s bandere i od tada je primao socijalnu pomoć.

- Bubrezi su mu otkazali, povredio je i kičmu, operisan je i nikada nije prohodao - ispričala je nesrećna žena.

Upoznali se u zatvoru

- Milan je izjavio da je Danijel kobnog dana pio. Žalio se da ga je Danijel uvek maltretirao kad bi popio više. Inače, Danijel i Milan upoznali su se u zatvoru. Danijel je bio u zatvoru četiri godine zbog silovanja koje se dogodilo na pijaci u Novom Bečeju - prisetila se Ilona Đ.

Komšije kažu da su žrtva i ubica živeli pod istim krovom, i to u Danijelovoj trošnoj kući na periferiji Novog Bečeja.

- Danijel je transvestita doveo u Novi Bečej kao devojku kad je izašao iz zatvora. Zvao je i rodbinu da je pokazuje. Inače, Anči se oblačio kao žensko, šminkao se i nosio brushalter - objasnio je sagovornik. Milanu je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Međutim, sličan slučaj se dogodio pre tri godine u Zemunu. Pretpostavka je, da su u oba slučaja, ljubomora kao i učestale svađe dovele do tragičnog ishoda.

Transvestit ubio dečka

Transvestit Goran Abdulov (35) ubio je 8. jula 2018. u iznajmljenom stanu u Ševinoj ulici u Zemunu sa sedam uboda nožem Marka Radovića (24). Abdulov je priznao zločin i izjavio da se kaje zbog svega što je uradio, tvrdeći da Marka i dalje voli.

On godinama prima hormonsku terapiju radi promene pola, a najveća želja mu je da dobije nova dokumenta sa ženskim imenom. Transvestitu se sudi u Višem sudu u Beogradu, a pravdao se da je nož potegao u samoodbrani.

- Tvrdio je da je Marko bio navodno nasilan prema njemu posle raskida. Markovo krvavo i iskasapljeno telo nađeno je samo u majici i donjem vešu, a preminuo je nasred ulice.

Rane su bile strahovite

Nožem ga je isekao pored usana, po vratu, ramenu, nadlaktici i šaci, neki su od jezivih detalja obdukcionog nalaza koji su predočeni sudu u postupku koji se vodi protiv Gorana Abdulova, pisali su tada mediji.

Printscreen/Facebook
 

-U grudi ga je ubo šest puta. Ubilački nagon "da partner ne bude ničiji" bio je toliko izražen, da mu je nožem otvorio grudi i nastavio da ga ubada u pluća i srce! Posle udaraca u grudi, otvorio mu je trbušnu duplju, usled čega je došlo do izliva krvi. Pre nego što je doneo odluku da ide do kraja, nožem ga je isekao pored usana, po vratu, ramenu, nadlaktici i šaci, dok mu je na bedrima ogulio kožu.

Obdukcioni nalaz ukazao je na višestruke povrede Radovića,  Abdulov ga je ubo u srce, pluća, stomak, ali posekao ga je i po usnama, rukama... nakon čega je teško povređen Radović izleteo iz stana bežeći od pomahnitalog ubice i izdahnuo na ulici.

Markov prijatelj ranije je otkrio da su se Goran poznatiji po nadimku Jovana tigrica i Marko dopisivali mesecima pre nego što su se videli, a da je tek posle nekoliko meseci veze student saznao da se zabavlja sa transvestitom.

Pored toga otkrio je da se Jovana bavi prostitucijom. Nakon toga Marko je prekinuo svaki kontakt sa Jovanom i rekao mu da ne želi više da se viđaju, ali Goranu je Marko tada već bio opsesija.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike