Šta se desilo sa Markom Miljkovićem? Veljin “mesar“ ne liči na sebe! “Topi se” pritisnut dokazima o sve većem broju svirepih ubistava!

28.09.2021

07:00

0

Mesar ili Mare, do juče nabildovani “opasni momak”, čije je telo bilo izdefinisano mišićnom masom, danas je neprepoznatljiv

Šta se desilo sa Markom Miljkovićem? Veljin “mesar“ ne liči na sebe! “Topi se” pritisnut dokazima o sve većem broju svirepih ubistava!
Copyright E-Stock

Marko Miljković zvani Mesar, desna ruka vođe monstruoznog klana Veljka Belivuka, poslednjih meseci potpuno se izmenio tokom boravka u CZ-u.

Mesar ili Mare, do juče nabildovani “opasni momak”, čije je telo bilo izdefinisano mišićnom masom, posle višemesečnog boravka u pritvoru, pritisnut dokazima o sve većem broju stravičnih zločina koje je zajedno sa svojom grupom počinio u "klanici" u Ritopeku, potpuno se istopio.

Pouzdani izvor iz Centralnog zatvora u Bačvanskoj, koji je u poslednje vreme u više navrata video Miljkovića, za 24sedam otkriva da je Belivukov najbliži saradnik izgubio desetine kilograma.

- Miljković se bukvalno prepolovio tokom istrage, a za poslednjih nekoliko meseci smršao je najmanje 20 kilograma i izgleda kao da kopni – otkriva naš izvor, dodajući da se jedan od najbrutalnijih članova ovog klana nije promenio samo fizički, nego i psihički:

- Miljković u pritvoru nije samo drastično oslabio, nego se već sad na njemu vide psihičke promene. Boravak u ćeliji i sve veći broj dokaza o zločinima za koje se terete doveli su i do promena “u glavi”. Doživotna robija koja mu preti i pomisao da nikada više neće izaći na slobodu, da će ostatak života provesti iza rešetaka, čine ga depresivnim i dezorjentisanim.

Kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića tereti se zasad za pet ubistava, a sve je izvesnije da će će se taj broj proširiti i na otmicu i ubistva Gorana Mihajlovića i Nikole Mitića.

Osim toga, Beliuvuk i Miljković su pod sumnjom da su u Crnoj Gori ubili dvojicu “škaljaraca” Damira Hodžića i Adisa Spahića u Danilovgradu, te oteli i kasnije ubili Mileta Radulovića zvanog Kapetan.

Kriminalna grupa Belivuka i Miljkovića snimala je telefonima svirepe i surove likvidacije u "kući strave" u Ritopeku, te snimke i fotografije među sobom razmenjivala, a dešifrovana je i aplkacija “Skaj” koju su koristili u komunikaciji, a preko koje su dogovarali otmice i likvidacije suparnika.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike