"Umro mi je na rukama": Partner muškarca koji je pronađen mrtav, otkrio jezive detalje smrti i Srećkove poslednje reči!

24.09.2021

19:41

0

Ovaj slučaj je otkriven kada je stariji muškarac prijavio policiji da je u kući tridesetosomogodišnjeg muškarca, inače partnera preminulog, pronađeno telo

"Umro mi je na rukama": Partner muškarca koji je pronađen mrtav, otkrio jezive detalje smrti i Srećkove poslednje reči!
Copyright 24sedam

-Demantujem da je moj partner Srećko V. nađen u lokvi krvi. On nije silovan kao što su preneli neki mediji, niti je imao povrede po telu, pa ubio bih sebe da sam mu nešto tako uradio. Umro mi je maltene na rukama. Oči su mu bile na pola koplja. To veče mu je bilo loše i imao je jake bolove u stomaku. Tri puta je stisnuo zubima i nakon toga je preminuo. Pomazio sam ga po glavi i sedeo sam pored njega čekajući jutro, a i Hitnu pomoć, koju sam zvao dva puta. I u jutarnjim satima sam otišao kod komšije i nakon toga smo pozvali policiju, a u međuvremenu je došla Hitna pomoć - ovim rečima za 24sedam, priča D.P. čije je partner pripadnik LGBT populacije, pronađen mrtav u kući u Stojniku kod Sopota!

Kako kaže, njegov partner je imao zdravstvenih tegoba.

-Dobio je grčeve oko 12 sati i ja sam pokušao da mu pomognem time što sam tražio pomoć. Bio je bolestan i jako žut u licu. U tim teškim trenucima je rekao: "Jao majko, uzmi me", a njegova majka je preminula prošle godine. To veče sam se jako uplašio i počeo sam da se tresem od straha. Nas dvoje smo bili zajedno oko pet godina. Pamtiću ga kao dobru dušu i verujte mi da još uvek ne mogu da se oporavim od toga da ga više nema. Ne znam kako ću ga prežaliti. Uzeo sam crnu traku da ga ožalim - objašnjava D.P.

Dodaje, da su on i njegova baka bili na sahrani i da je u korektnom odnosu sa Srećkovom porodicom.

-Bili smo na sahrani, a jutros sam bio sa njegovim ocem do groba, gde je Srećko sahranjen. Nas dvojica imamo dobar odnos - priča on.

Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović
 

Naš sagovornik dodaje, da se Srećko V. bavio prostitucijom, ali da je navodno prestao sa tim, kada je ušao u vezu sa njim.

-Istina je da se bavio prostitucijom, ali sam ga izvukao iz toga. I kada je ušao u vezu sa mnom, on je prestao time da se bavi. O meni su pisali kako sam navodno nudio prostitutke po selu, što nije istina i to je laž jer u tome nisam učestvovao - navodi D.P.

Pisao mu pisma

Dodaje, da je iza rešetaka proveo oko 12 godina, te da je komunikaciju sa Srećkom održavao razmenjivanjem pisama.

-Bio sam 12 godina u zatvoru. On i ja smo razmenjivali pisma. Pisao mi je često, kao i ja njemu. On je dolazio kod moje bake, kao i mame. On nije mogao da me posećuje u zatvoru, jer nije bio član porodice, ali smo održavali komunikaciju - zaključuje D.P. u razgovoru za 24sedam.

Osvrt na slučaj

Podsetimo, ovaj slučaj je otkriven kada je stariji muškarac prijavio policiji da je u kući tridesetosomogodišnjeg muškarca, inače partnera preminulog, pronađeno telo.

Policija je ubrzo izašla na lice mesta, kao i ekipa Hitne pomoći, međutim lekari su samo mogli da konstatuju smrt.

O ovom slučaju obavešten je dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koji je telo uputio na Institut sudske medicine na obdukciju koja treba da utvrdi od čega je muškarac preminuo.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike