"Ispustio je dušu čim je krenula pena na usta": Komšinica otkrila jezivu tajnu gej muškarca nakon strašne smrti!

23.09.2021

18:04

0

Autor: j.jovanovic

Ovaj slučaj je otkriven kada je stariji muškarac prijavio policiji da je u kući tridesetosomogodišnjeg muškarca, inače partnera preminulog, pronađeno telo u lokvi krvi

"Ispustio je dušu čim je krenula pena na usta": Komšinica otkrila jezivu tajnu gej muškarca nakon strašne smrti!
Copyright 24sedam

Srećko V. (37) preminuo je u kući svog partnera D. P. u selu Stojnik kod Sopota, a kako se sumnja imao je zdravstvene probleme!

U razgovoru za 24sedam, meštanka Stojnika nam je kazala, da je te kobne večeri Srećkov partner tražio od nje telefon kako bi pozvao Hitnu pomoć, te da je bio vidno uplašen i izbezumljen.

Pročitajte još:

-Srečkov partner je došao kod mene oko dva sata i molio me je da mu dam telefon kako bi pozvao Hitnu pomoć. Rekao je sav preplašen da je njegovom partneru krenula pena na usta. Bio je uplašen, izbezumljen, tresle su mu se ruke, a dva puta je zvao pomoć… Kazao mi je da mu je opipao puls, i da nije davao znake života. Pretpostavljam da je mladić ispustio dušu, kada mu je krenula pena na usta, a da je umro saznala sam tek ujutru, kada je došla policija – priča meštanka Stojnika za 24sedam, (čije je ime i prezime poznato redakciji), a koja je želela da ostane anonimna.

24sedam

Dodaje, da je D.P. bio i u zatvoru, a kako naš izvor tvrdi, roditelji su ga se navodno odrekli.

-D.P. je bio 12 godina u zatvoru. On je pretukao svoju baku, koja je zbog toga završila u bolnici. Ona ga je prijavila i zbog toga je bio u zatvoru. Ta kuća u kojoj je često boravio je njena. Pokojni momak je bio bolji i razumniji za razliku od D.P. Živeli su od toga, tako što su kopali po kontejnerima. Čula sam priču da su ga se roditelji navodno odrekli. Ne mogu da verujem da se majka nije interesovala za njega, jer bez obzira na sve, pa i da je najveća propalica, njeno je dete. Pustili su ga na ulicu. Pitam se, kada uzme da jede, da li pomisli na to, da li njeno dete ima šta da jede. Baba ga je prihvatila i dala mu je da živi u toj kući. On se ponašao dosta nadmeno, a ovaj dečko što je umro, viđala sam ga ranije kako ide ulicom i priča sam sa sobom, a D.P. je to radio samo kada se napije, a često je pio – objašnjava ona.

24sedam

Poverio se komšinici

Kako nam je ispričala, jednom prilikom je ranije razgovarala sa Srećkom V. koji joj je navodno priznao da se bavio prostitucijom.

-On je radio na ulici sve i svašta. Ispričao mi je jednom prilikom, kako mu je težak život, i kako je morao da se bavi time. Ja sam mu rekla da je mogao da kopa kanale ili da ide u nadnicu, a ne da se bavi prostitucijom. Jednom mi je ispričao da je obuvao visoke štikle, da se doterivao, stavljao periku i da je tako doteran tražio mušterije na ulici po Beogradu. Voleo je ponekad da popriča sa mnom, ali to nije bilo tako često – priča ona.

Imao zdravstvene probleme

Navodi, da se pokojni mladić žalio na zdravstvene probleme i da je trebalo da ide u bolnicu.

-Bio je bolestan. Rekao mi je da je imao problema sa srcem ili jetrom, ne mogu sada tačno da se setim, ali mi je kazao da je trebalo da ide u bolnicu. Kao čovek je bio mnogo bolji nego D.P. Nikada mi se nije žalio da je bio maltretiran, ali verujem da jeste, jer je njegov partner nadmen, opasan, pun sebe… – objašnjava meštanka Stojnika.

Razgovoru se priključio još jedan komšija, koji nam je ispričao da se Srećko V. družio sa nekim ljudima iz kraja.

– Pre izvesnog vremena je zvao jednu moju drugaricu iz kraja, jer je obukao haljinu i pozvao je da dođe, da vidi kako mu stoji. Ona je tada otišla do njega jer su se družili. Moja drugarica ih je često viđala i to u raznim stanjima. Ne znamo da li su koristili narkotike, ali znamo da je D.P. obožavao da pije – zaključuje on.

24sedam

Podsetimo, ovaj slučaj je otkriven kada je stariji muškarac prijavio policiji da je u kući tridesetosomogodišnjeg muškarca, inače partnera preminulog, pronađeno telo u lokvi krvi.

Policija je ubrzo izašla na lice mesta, kao i ekipa Hitne pomoći, međutim lekari su samo mogli da konstatuju smrt.

Pročitajte još:

Izvršenim uviđajem zatečena je veća količina krvi u krevetu koja je nastala krvarenjem iz analnog otvora.

O ovom slučaju obavešten je dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koji je telo uputio na Institut sudske medicine na obdukciju koja treba da utvrdi od čega je muškarac preminuo.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike