Skriveno značenje imena Neo: Zašto je Belivuk nazvao tek rođenog sina po glavnom liku iz "Matriksa"

17.09.2021

10:59 >> 11:22

0

Autor: 24sedam

Osobe sa ovim imenom imaju težu sudbinu i život pun prepreka koje zahtevaju veću borbenost i istrajnost

Skriveno značenje imena Neo: Zašto je Belivuk nazvao tek rođenog sina po glavnom liku iz "Matriksa"
Veljko Belivuk/Printscreen/Youtube/Pixabay

Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, uhapšeni navodni vođa kriminalne grupe, navodno je dao svom tek rođenom sinu ime Neo, po glavnom liku iz američkog hit filma “Matriks”.

Reč neo je latinskog porekla, i znači novi početak života, a skriveno značenje reči, prema tumačenjima numerologa, govori da osobe sa ovim imenom imaju težu sudbinu i život pun prepreka koje zahtevaju veću borbenost i istrajnost.

Pročitajte još

Belivuk je u utorak po treći put postao otac, nakon što mu se supruga Bojana porodila u jednoj privatnoj klinici, ali Velja Nevolja neće moći da proslavi prinovu, pošto je od 4. februara u pritvoru CZ-a.

Poverenje u doktora Bojana je, inače, poslednjih nekoliko meseci sa dvoje starije dece bila u Grčkoj, a navodno se vratila u Srbiju samo da bi je porodio doktor u kog je imala najviše poverenja i koji ju je i prethodna dva puta porodio.

Porodica Soprano Profimedia

Koliko Belivuk voli filmske junake, pokazuje i činjenica da je na kriptovanoj aplikaciji Skaj, koju je koristio za razmenu poruka i slika monstruoznih ubistava, sebi dao šifrovano ime Soprano. Ovaj nadimak nadenuo je sebi po Toniju Sopranu, mafijaškom šefu iz čuvene američke serije “Porodica Soprano”.

Ovo su neke od sličnosti između lika iz serije “Porodica Soprano” i uhapšenog Belivuka.

Soprano je mlad ostao bez oca, baš kao i Belivuk, jer je Veljkov otac 1995. aktivirao dve ručne bombe u stanu i osim sebe, ubio i svoju suprugu i taštu.

Pročitajte još

Takođe, lik iz serije je planirao ubistva i svojih bliskih prijatelja i saradnika zbog izdaje, kao što je i Belivuk bio paranoičan i sumnjao je da mu neki bliski ljudi rade o glavi.

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Najčitanije Vesti