Manekenka Sandra Obradović osuđena zbog udesa: Pijana pravila haos, umalo nije pokosila troje dece (VIDEO)

13.01.2021

09:43 >> 10:51

0

Treće osnovno javno tužilastvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivice sa Obradovićevom. Njoj je izrečena uslovna osuda zatvora u trajanju o

Manekenka Sandra Obradović osuđena zbog udesa: Pijana pravila haos, umalo nije pokosila troje dece (VIDEO)
Copyright Printscreen/Youtube

Treće osnovno javno tužilastvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivice sa manekenkom Sandrom Obradović, koja je letos izazvala saobraćajnu nezgodu na Novom Beogradu. Obradovićeva je sporazumom priznala krivicu u zamenu za uslovnu kaznu zatvora u trajanju od četiri meseca.

Antonio Ahel/ATAImages

Nagodbom je doneto rešenje da će manekenka izbeći robiju ukoliko u narednih godinu dana ne ponovi krivično delo. Takođe joj je izrečena mera bezbednosti – zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od tri meseca, saopšteno je iz tužilaštva.

Podsetimo, manekenka Sandra Obradović privedena je 2. avgusta 2020. godine u policijsku stanicu “29. novembar” jer je svojim “mercedesom” pijana udarila u tri parkirana vozila. Tom prilikom je lakše povređeno troje dece koja su se zatekla na trotoaru.

Na društvenim mrežama pojavio se i snimak nesreće koji je objavio očevidac, a sudeći po svemu, veoma je bio besan na manekenku. Obradovićeva je nakon sveg haosa koji je napravila pokušala da pobegne sa mesta nesreće.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike